Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Εικόνα από το μέλλον


Η Ελλάδα μετατρέπεται σε χοτ σποτ. Ο λαός δεν το θέλει και αντιδρά. Η Ευρωπαϊκή Ενωση βολεύεται από την εξέλιξη και η ελληνική κυβέρνηση συναινεί. Η πρόσφατη πολιτική ιστορία της χώρας μας έχει αποδείξει ότι η παραμονή στην εξουσία περνά από τον σταθμό τού «ναι» σε όλα όσα αξιώνουν οι ισχυροί.

Οσοι προωθούν το σχέδιο της αλλαγής πληθυσμού στην πατρίδα μας προσπαθούν να παρουσιάσουν το «ξίδι» της προδοσίας, του εξισλαμισμού, της διάλυσης του έθνους μας σαν «γλυκάδι»... πολυπολιτισμού, που θα γίνει εφικτός λόγω της μελλοντικής «ενσωμάτωσης» των εποίκων - ένα σενάριο επιστημονικής φαντασίας που βλέπουμε σε καθημερινή βάση να διαψεύδεται από την πραγματικότητα.

Στην Ελλάδα, όπου τα στρατόπεδα παραδίδονται στους λαθρομετανάστες, και οι ιεροί χώροι, όπου οι Ελληνες οπλίτες ορκίστηκαν πίστη στην πατρίδα, μετατρέπονται σε αποχωρητήρια, κοιτώνες και παραπήγματα λαθρομεταναστών, πραγματοποιείται ακόμα μία βίαιη επιχείρηση υποταγής του λαού μας - με τη διαφορά ότι τώρα τη βία, κυρίως ψυχολογική, την ασκούν ελληνόφωνοι που δεν θέλουν καν να διανοούνται ότι μπορεί να παραμείνει αυτός ο τόπος ελληνικός.


Οι ελληνόφωνοι συνδέουν κάθε πατριωτική άποψη, κάθε εκδήλωση αγάπης στο έθνος και στον λαό με λέξεις που ενεργοποιούν τους μηχανισμούς ενοχής: εθνικισμός, λαϊκισμός, ρατσισμός, μίσος. Αυτή η συνταγή φαίνεται ότι λειτουργεί, αλλά στην πραγματικότητα σωρεύει τον ατμό της οργής, που αναπόφευκτα θα ξεσπάσει.

Στα Βρασνά Θεσσαλονίκης πήραμε τώρα, στο παρόν, μια πρόγευση από το εγγύς μέλλον. Οι κάτοικοι που ξεσηκώθηκαν και υποχρέωσαν σε αποχώρηση εκείνους οι οποίοι τους έφερναν τους εποίκους είναι αποφασισμένοι να μην παραδώσουν τη γη τους, τα σπίτια τους, τα όσια και τα ιερά τους στους ξένους. Πήραν την κατάσταση στα χέρια τους και απέτρεψαν τη μετατροπή του τόπου τους σε καταυλισμό λαθρομεταναστών.

Είναι βέβαιο ότι αυτόν τον δρόμο της αντίδρασης και της αντίστασης θα ακολουθήσουν και άλλες τοπικές κοινωνίες. Για ό,τι συμβεί, την ευθύνη θα έχουν εκείνοι που δημιουργούν αυτές τις καταστάσεις και όχι όσοι καλούνται να τις υποστούν.

Δημοκρατία


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]