Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Πούτιν: «Πρότεινα στον Τραμπ να αγοράσει όπλα από τη Ρωσία»


Την πρότασή του στον Ντόναλντ Τραμπ να αγοράσουν οι ΗΠΑ από τη Ρωσία σύγχρονα οπλικά συστήματα, περιλαμβανομένων και υπερηχητικών όπλων, γνωστοποίησε ο Βλαντιμίρ Πούτιν, τονίζοντας πως στόχος μιας τέτοιας κίνησης θα ήταν «να δημιουργήσουμε μια κατάσταση ισορροπίας».

Μιλώντας στην ολομέλεια του διεθνούς οικονομικού φόρουμ της Ανατολής που διεξάγεται στο Βλαδιβοστόκ, ο Ρώσος Πρόεδρος είπε ότι κατά την πρόσφατη συνάντηση που είχε στην Οζάκα της Ιαπωνίας με τον Αμερικανό ομόλογό του «τέθηκε το ζήτημα του πώς και με ποιο τρόπο μπορεί να αξιολογήσει κανείς τα σύγχρονα ρωσικά όπλα, μεταξύ των οποίων και τα υπερηχητικά πυραυλικά συστήματα, ώστε να τα συμπεριλάβει στις διεθνείς συμφωνίες, δεδομένου ότι καμία χώρα, ούτε και οι ΗΠΑ δεν διαθέτουν τέτοια όπλα.

Ο κ. Πούτιν ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είπα στον Ντόναλντ: αν θέλεις, σου πουλάμε (τέτοια όπλα) και έτσι θα εξισορροπήσουμε αμέσως τα πάντα [...] Γιατί να ξοδεύουν χρήματα, όταν εμείς ήδη έχουμε ξοδέψει γι' αυτά, και με αυτά μπορούμε να εξασφαλίσουμε κάτι, με στόχο να δημιουργήσουμε μια κατάσταση ισορροπίας».


Μάλιστα, πρόσθεσε ότι η Μόσχα είναι έτοιμη να κάνει διάλογο για το «πώς και τι μπορεί να αξιολογηθεί, έχοντας υπ’ όψιν τον αριθμό των εκτοξευτήρων και τον αριθμό των κεφαλών». «Όμως, προς το παρόν δεν έχουμε πάρει σαφή απάντηση από τους Αμερικανούς», τόνισε ο Πούτιν.

Ο Ρώσος πρόεδρος δήλωσε ακόμη ότι η Μόσχα θα παράγει όπλα που είχαν απαγορευθεί από την συμφωνία που υπεγράφη μετά τη λήξη του ψυχρού πολέμου, η οποία έληξε τον περασμένο μήνα, αλλά η Ρωσία θα τα αναπτύξει πριν τα αναπτύξουν πρώτες οι Ηνωμένες Πολιτείες.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Ο κ. Πούτιν ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είπα στον Ντόναλντ: αν θέλεις, σου πουλάμε (τέτοια όπλα) και έτσι θα εξισορροπήσουμε αμέσως τα πάντα [...] Γιατί να ξοδεύουν χρήματα, όταν εμείς ήδη έχουμε ξοδέψει γι' αυτά, και με αυτά μπορούμε να εξασφαλίσουμε κάτι, με στόχο να δημιουργήσουμε μια κατάσταση ισορροπίας».



    Ναι, αλλα ποιος θα τους χειριζεται;

    Τους κωδικους ποιος θα τους εχει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]