Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Ρουβίκωνας απειλεί με «ρωσικό χειμώνα» και «πολλαπλά χτυπήματα»


Ευθεία απειλή για «πολλαπλά χτυπήματα» και συνθήκες «ρωσικού χειμώνα» εξαπολύει μέσω facebooke Γ. Καλαιτζίδης, που τον Ιούλιο είχε συλληφθεί, ως μέλος του Ρουβικώνα, για την επίθεση στον ΣΕΒ και τις απειλές για τον τουρισμό. Προειδοποιεί κυβέρνηση και αρχές ότι αν υπάρξει επιχείρηση στο υπό κατάληψη κτίριο του BΟΞ, τα μέλη της ομάδας θα προβούν σε χτυπήματα τα οποία μάλιστα είναι ήδη «σχεδιασμένα».

Στην ανάρτηση η αναφορά σε «χτυπήματα» είναι σαφής, ενώ εντύπωση προκαλεί και το γεγονός πως υπάρχει υστερόγραφο που κατονομάζει τον διευθυντή του γραφείου του Πρωθυπουργού.

«Δεν έχουμε σκοπό να εισβάλουμε στην Βουλή για τρίτη φορά.Τσάμπα τραβιέστε», τονίζει, με αφορμή δημοσίευμα που αναφέρεται σε αύξηση των μέτρων της Βουλής προκειμένου να αποφευχθεί νέα επίθεση από την αναρχική συλλογικότητα.

Και συνεχίζει με αναφορές σε σχέδιο σημείων που θα γίνουν τα χτυπήματα («παρεμβάσεις» όπως τα αναφέρει) σημειώνοντας ταυτόχρονα ότι «δεν θα ενεργοποιηθούν αν δεν γίνει εισβολή στο Βοξ».

Μάλιστα δεν παραλείπει να επισημάνει ότι «αν κοπεί το σχοινί θα πέσουμε όλοι».


Με ανάρτησή του στο Facebook, το μέλος του Ρουβίκωνα ανέφερε:
«Δεν έχουμε σκοπό να εισβάλουμε στην Βουλή για τρίτη φορά.Τσάμπα τραβιέστε. Τα σημεία παρέμβασης του Ρουβίκωνα έχουν βρεθεί έχουν σχεδιαστεί είναι πολλά και είναι αλλού. Πολλά από αυτά θα ενεργοποιηθούν σε περίπτωση εισβολής στο Βοξ. Δεν θα ενεργοποιηθούν αν δεν γίνει εισβολή στο Βοξ. Υπάρχει ένα σχοινί και δύο πλευρές που το τραβάνε. Αν κοπεί το σχοινί θα πέσουμε όλοι.
Υ.Γ.1 Η γραμμή Μαζινό έπεσε γιατί δεν προέβλεψε έγκαιρα. Θες από ανεπάρκεια θες από αλαζονεία. Στην πολιτική προβλέπουμε ή χάνουμε.
Υ.Γ2 Γρηγόρη Δημητριάδη βάλτους σε μια τάξη. Έχουν Ναπολεόντειο σύνδρομο έχουμε ρώσικο χειμώνα».


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]