Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η μάστιγα του συριζισμού...


Του Γεωργίου

Η μάστιγα του συριζισμού, της απόλυτης ιδιοποίησης και καλλιέργειας κλίματος αναξιοπιστίας των θεσμών και μη δικαιολογημένης εμπιστοσύνης, δεν επιτρέπει πολιτικές αναλύσεις για:

-το φαινόμενο της εναλλαγής στην εξουσία

-την δεοντολογία του σύγχρονου ρεπουμπλικανικού πολιτικού συστήματος όπου η κομματική επιτυχία κρίνεται σε επίπεδο αυστηρά καλής θέλησης του εκάστοτε αρχηγού και φυσικά όχι στο επίπεδο της κοινωνίας-θεσμού (που δεν υπάρχει)

-το ζήτημα της αποχής ως ένδειξης και της έννοιας της "συμμετοχής" με πρόσημο τον πατέρα της Πολιτικής Επιστήμης, τον Αριστοτέλη, κοκ...

Τα επισημαίνω αυτά διαρκώς, μονότονα, διότι κάθε αμερόληπτος και δη άνθρωπος της καθημερινής ζωής και της ασυδοσίας που βίωσε στην εφιαλτοκρατία 2015-2019, που δεν σχολιάζει με σκοπιμότητες και εξαρτήσεις, βλέπει το προφανές.

Έχουμε μια πρωτόγνωρη οπισθοδρόμηση σε επίπεδο διακυβέρνησης σε βαθμό που να προβληματίζει αν άλλαξε (επί τα χείρω σαφώς) και η φυσιογνωμία του προ-αντιπροσωπευτικού (έστω) πολιτικού συστήματος.

Η κομματοκρατία της συριζαίας αριστεράς έχει σπάσει κάθε ρεκόρ αθλιότητας και κυρίως εκδικητικότητας και διχαστικών λογικών.


Με τα παραπάνω, οποιαδήποτε "πολιτική ανάλυση" είναι στην πράξη ένα απολίτικο γεγονός.

Εδώ έχουμε μια μαύρη εφιαλτοκρατία που απέρχεται και επικαιροποίησε ανατριχιαστικά τον Όργουελ στην φάρμα των ζώων.

Τώρα, γκρουεζάνθρωποι που δίνουν διαπιστευτήρια κομματικής αφοσίωσης ενίοτε προσωποπαγούς, πάλαι ποτέ συριζοτρόλ που έχουν καταπιεί την γλώσσα τους, επιτηδευμένοι "αντικειμενικοί" μπορεί καθένας να λέει το μακρύ και το κοντό του.

Αυτή η συμφορά έφυγε και το ζητούμενο είναι να πάψει να απειλεί την χώρα (σκοτίστηκα για τα κόμματα που μας κατέστρεψαν ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΑ) ως ένας από τους δυο πόλους εναλλαγής στην εξουσία.

Το γεγονός ότι συνεκτικός ιστός της συριζαίας αριστεράς ήταν (και είναι) η εξουσία, η "καρέκλα" ευνοεί την προοπτική να ξεδιαλυθεί το τοπίο από τον καιροσκοπισμό τους και η κεκτημένη ταχύτητα της κυβερνητικής θητείας (διαίρει και βασίλευε, προπαγάνδα, εχθρότητα, εκδικητισμός, βολέματα οικείων, εκπαραθύρωση μη οικείων κλπ.) που τους έδωσε την δεύτερη θέση φαίνεται θα είναι προσωρινή λόγω της συγκυρίας, θα επιστρέψουν εκεί που αξίζουν (αν αξίζουν και το όριο εισόδου στην βουλή).

Για το τι μέλλει γενέσθαι με ΝΔ είναι θέμα ξεκάθαρα προαίρεσης, απλώς ευχόμαστε να είναι καλοί, καθώς για 4 χρόνια απλώς θα βιώνουμε την πραγματικότητα ιδιωτεύοντες, έτσι λειτουργεί το πολιτικό σύστημα είναι γνωστό αυτό.

Αν μη τι άλλο θα υπάρξει σε πρώτη φάση μια κανονικότητα να φεύγουν οι μικροί αυτοί στο πνευματικό μέγεθος, που καταταλαιπώρησαν τον τόπο δια του συριζέικου κομματικού τους συστήματος εξουσίας...

AntiNews


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]