Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μακεδονία: Xιλιάδες αφίσες κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών


Οι αφίσες με κοινό μήνυμα απευθύνονται στους ψηφοφόρους και τους καλούν να καταψηφίσουν τους υποψηφίους που αποδέχονται την συμφωνία των Πρεσπών και να επιλέξουν αυτούς που την καταδικάζουν

Χιλιάδες αφίσες σε όλες τις πόλεις της Μακεδονίας αναρτήθηκαν χθες το βράδυ από απλούς πολίτες που συμμετέχουν εδώ και ενάμισι χρόνο στις διαμαρτυρίες για την Συμφωνία των Πρεσπών.

Οι αφίσες με κοινό μήνυμα απευθύνονται στους ψηφοφόρους και τους καλούν να καταψηφίσουν τους υποψηφίους που αποδέχονται την συμφωνία των Πρεσπών και να επιλέξουν αυτούς που την καταδικάζουν.

Ειδικά στη Μακεδονία το κλίμα παραμένει βαρύ για τους εκπρόσωπους της κυβέρνησης που επισκέπτονται τους νομούς της για να ενημερώσουν για τις λεπτομέρειες της Συμφωνίας καθώς είναι αποδέκτες αποδοκιμασιών.

Αφίσες αναρτήθηκαν το τελευταίο 24ωρο σε πολλές περιοχές: Θεσσαλονίκη κέντρο, ανατολική και δυτική, Λαγκαδα, Δράμα, Νάουσα , Σιάτιστα, Κοζάνη, Γρεβενά, Πτολεμαΐδα, Κιλκίς, Κατερίνη, Φλώρινα, Καστοριά, Μουδανιά Χαλκιδικής, Σερρες, Σιδηρόκαστρο, Καβάλα, Νάουσα, Γιαννιτσα, Αριδαία, Σκυδρα, Βέροια, Εδεσσα κ.α










Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]