Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η Τουρκία αποφυλάκισε αμερικανό επιστήμονα της NASA


Η Τουρκία απελευθέρωσε από τη φυλακή τον πρώην επιστήμονα της NASA, Σερκάν Γκολγκ, o οποίος έχει διπλή υπηκοότητα, τουρκική και αμερικανική.

Την πληροφορία αυτή μετέφερε στο Reuters η γυναίκα του Γκολγκ.

Ο Γκολγκ βρέθηκε ένοχος για συμμετοχή σε ένοπλη τρομοκρατική οργάνωση νωρίτερα το 2019 και καταδικάστηκε σε επτά χρόνια φυλακή.

Τον περασμένο μήνα δύο Αμερικανοί γερουσιαστές κατέθεσαν νομοσχέδιο το οποίο προβλέπει την επιβολή κυρώσεων σε Τούρκους αξιωματικούς που είναι υπεύθυνοι για την κράτηση Αμερικανών πολιτών.




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]