Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ερντογάν: Η ΕΕ δεν τήρησε τις υποσχέσεις της στην Τουρκία


Η Τουρκία παραμένει προσηλωμένη στην πλήρη ένταξή της στην Ευρωπαϊκή Ένωση, παρόλο που οι Βρυξέλλες δεν έχουν τηρήσει τις υποσχέσεις τους, δήλωσε σήμερα ο πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν, μια ημέρα μετά τη δημοσιοποίηση μιας επικριτικής για την Άγκυρα έκθεσης της ΕΕ.

Ανακοινώνοντας από την Άγκυρα μεταρρυθμίσεις στη δικαιοσύνη, ο Ερντογάν δήλωσε πως οι δικαστές θα απαγορεύουν μόνο «προβληματικά» τμήματα ιστοτόπων, αντί να επιβάλλουν πλήρη απαγόρευση πρόσβασης.

Η ηλεκτρονική εγκυκλοπαίδεια Wikipedia έχει μπλοκαριστεί στην Τουρκία από το 2017 βάσει ενός νόμου ο οποίος επιτρέπει στις αρχές να απαγορεύουν την πρόσβαση σε ιστοτόπους που θεωρούνται απειλή για την εθνική ασφάλεια.


Ο Ερντογάν δήλωσε επίσης πως η Τουρκία παραμένει προσηλωμένη στην πολιτική της «μηδενικής ανοχής» στα βασανιστήρια -- δύο ημέρες αφού ομάδα δικηγόρων στην Άγκυρα έκανε γνωστό πως πέντε μέλη του προσωπικού του υπουργείου Εξωτερικών ανέφεραν πως υπέστησαν βασανιστήρια και κακομεταχείριση ενώ βρίσκονταν υπό κράτηση.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]