Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Συνελήφθη μέλος του ISIS στον Έβρο


Μέλος της τρομοκρατικής ισλαμιστικής οργάνωσης των ISIS συνελήφθη σήμερα στον Έβρο. Συγκεκριμένα, πρόκειται για έναν 22χρονο που πέρασε ως πρόσφυγας στην περιοχή και σύμφωνα με το thrakinea.gr., εμφανιζόταν ως ταλαιπωρημένος και φοβισμένος.

Η εμπειρία των συνοριοφυλάκων, οδήγησε στη σύλληψη μαχητή του Ισλαμικού Εμιράτου του Αφγανιστάν, ο οποίος πριν από λίγες μέρες πέρασε στην Ελλάδα μαζί με ομάδα προσφύγων και προσπάθησε να καλυφθεί εκμεταλλευόμενος τις μαζικές ροές στον Έβρο.

Ο 22χρονος δήλωσε ότι προέρχεται από εμπόλεμη ζώνη κι ότι αναζητεί ασφαλές καταφύγιο στη χώρα μας και στην Ευρώπη. Από την πρώτη στιγμή όμως οι αστυνομικοί οι οποίοι ασχολούνται με τις καταγραφές στο Φυλάκιο, επέμειναν στην περίπτωσή του.

Σε ενδελεχή έρευνα που προχώρησαν διαπιστώθηκε ότι όχι μόνο λέει ψέματα, αλλά ήταν μέλος ένοπλης ομάδας στο Αφγανιστάν. Μάλιστα, εντοπίστηκαν ακόμη και φωτογραφίες του υποτιθέμενου πρόσφυγα με όπλα στο πεδίο της μάχης.




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]