Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Οι ΗΠΑ θεωρούν ότι οι τρομοκράτες της Σρι Λάνκα οργανώνουν νέες επιθέσεις


Οι ΗΠΑ θεωρούν ότι μέλη της ένοπλης οργάνωσης που κατηγορείται για τις πολύνεκρες επιθέσεις ανήμερα το Καθολικό Πάσχα στη Σρι Λάνκα πιθανόν να διαφεύγουν και να σχεδιάζουν περισσότερα χτυπήματα, δήλωσε σήμερα η αμερικανίδα πρέσβης στη Σρι Λάνκα.

"Θεωρούμε ότι η τρομοκρατική απειλή υφίσταται και πιθανόν να υπάρχουν ενεργά στοιχεία που να σχεδιάζουν (επιθέσεις). Ενεργά μέλη της οργάνωσης που πραγματοποίησε τις τρομοκρατικές επιθέσεις ανήμερα το Πάσχα πιθανόν να είναι ασύλληπτα", δήλωσε η Αλάινα Τέπλιτς σε συνέντευξή της στο Reuters.
"Σαφώς έχουμε λόγους να πιστεύουμε ότι η ομάδα που πραγματοποίησε τις επιθέσεις δεν έχει πλήρως καταστεί ανενεργή. Θεωρούμε ότι βρίσκεται σε εξέλιξη σχεδιασμός (επιθέσεων)".


Οι αρχές της Σρι Λάνκα ανακοίνωσαν σήμερα ότι μεταξύ των 253 νεκρών από τις επιθέσεις της 21ης Απριλίου σε εκκλησίες και ξενοδοχεία υπάρχουν 42 ξένοι υπήκοοι: 11 από την Ινδία, 6 από τη Βρετανία, 4 από την Κίνα και 3 από τη Δανία. Δώδεκα ξένοι εξακολουθούν να θεωρούνται αγνοούμενοι και πιθανόν οι σοροί τους να βρίσκονται μεταξύ εκείνων που δεν έχουν αναγνωριστεί στο νεκροτομείο του Κολόμπο.

Ο προηγούμενος επίσημος απολογισμός έκανε λόγο για 40 ξένους υπηκόους μεταξύ των νεκρών.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]