Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Οι κλόουν του Πάσχα


Το φετινό μπαράζ αντιχριστιανικών επιθέσεων από τους στρατευμένους εμμονικούς αθεϊστές

Από τον δρα Απόστολο Κρητικόπουλο

Χριστός Ανέστη, χρόνια πολλά σε όλους. Οπως σε κάθε μεγάλη χριστιανική επέτειο στην Ελλάδα, έτσι και στη Λαμπρή μας, που είναι η πιο σημαντική εορτή για εμάς τους ορθοδόξους, εμφανίζονται διάφοροι κλόουν από αριστερές, φιλελεύθερες και δικαιωματιστικές άθεες ομάδες που προσπαθούν να καταστρέψουν το εορταστικό κλίμα μας. Φέτος είχαμε ένα κρεσέντο κλοουνίστικων πράξεων και αντιχριστιανικών επιθέσεων από κάθε παρανοϊκή ομάδα και άτομα της ορδής των στρατευμένων εμμονικών αθεϊστών. Αρχικά, πριν από λίγες εβδομάδες είχαμε έναν ημίγνωστο δημοσιογράφο, ο οποίος ψευδώς ισχυρίζεται ότι είναι χριστιανός και ότι απλά έκανε ένα ρεπορτάζ. Ο συγκεκριμένος εξέδωσε ένα βιβλίο (εντελώς τυχαία λίγο πριν από το Πάσχα μας) το οποίο βασίζεται σε μαρτυρία αγαθού και ανάλαφρου στο μυαλό μοναχού, που έλεγε ότι το Αγιο Φως ανάβει από... αναπτήρα μπικ. Αφήνιασαν όλοι οι άθεοι των κοινωνικών δικτύων για την «καταπληκτική μαρτυρία», που επιτέλους «απέδειξε ότι όλη η χριστιανοσύνη είναι μια απάτη».

Ύστερα είχαμε το απίστευτο γεγονός (ειλικρινά, αναρωτιέμαι πώς η Αστυνομία τούς έδωσε την άδεια) της οργανωμένης διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα τη στιγμή του Επιτάφιου τη Μεγάλη Παρασκευή (!) ομάδας βιγκανιστών - εμμονικών χορτοφάγων, οι οποίοι απαιτούσαν να σταματήσουμε οι χριστιανοί να τρώμε κρέας την ημέρα της Ανάστασης. Την ίδια ημέρα, τη Μεγάλη Παρασκευή, η ένωση άθεων συνευρέθηκε ακόμα μία χρονιά για να δειπνήσει επιδεικτικά με κρέας ώστε να βλασφημήσει ομαδικά κατά του χριστιανικού πένθους μας. Φέτος είχαμε έκτακτη συμμετοχή στο δείπνο επιδεικτικής και βλάσφημης κρεατοφαγίας μιας ομάδας βίγκαν - εμμονικών χορτοφάγων, η οποία δείπνησε με... χόρτα μαζί με τους άθεους, επειδή ήθελαν να τους υποστηρίξουν στη μάχη τους κατά του χριστιανισμού.


Τέλος, είχαμε τον άθεο αριστερό πρωθυπουργό μας, τον κ. Τσίπρα -ναι, αυτόν που προχθές στη Λαμπρή έλεγε αγκαζέ με την επίσης άθεη σύντροφό του Περιστέρα «Χριστός Ανέστη» μέσα σε εκκλησίες στους ψηφοφόρους του, λίγα έτη ύστερα από εκείνη τη συνέντευξη που δήλωνε πως δεν θα πατούσε ποτέ το πόδι του σε εκκλησία ως άθεος που αυτοπροσδιορίζεται-, να απαγορεύει την υποδοχή του Αγίου Φωτός από την ιερή πόλη των Ιεροσολύμων με τις τιμές που του αρμόζει και να διατάζει την άφιξη του αεροπλάνου που μετέφερε το Άγιο Φως στο μικρό και άχαρο αεροδρόμιο της Ελευσίνας.

Εμείς οι χριστιανοί είμαστε μεγάθυμοι. Γελάμε με όλα τα κλοουνίστικα νούμερα που προανέφερα και τους συγχωρούμε. Περιμένουμε την επόμενη Ανάσταση για να γελάσουμε πάλι μαζί τους.

Δημοκρατία


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]