Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Σαλί Μπερίσα: Σφαγείο για τους Αλβανούς οι ελληνικές φυλακές


Την άμεση παρέμβαση των διεθνών οργανισμών ζητά ο πρώην πρωθυπουργός της Αλβανίας, Σαλί Μπερίσα, προκειμένου να σταματήσει η «σφαγή», όπως αναφέρει, χαρακτηριστικά των Αλβανών κρατουμένων στις ελληνικές φυλακές.

Με αφορμή το βίντεο της δολοφονίας του Αλβανού ποινικού κρατούμενο Άλμπερτ Μπάκο στις φυλακές Κορυδαλλού, ο Σαλί Μπερίσα με ανάρτησή του στο Facebook χαρακτήρισε «σφαγείο για τους Αλβανούς» τις ελληνικές φυλακές.

Στην ίδια ανάρτηση ζητά την παρέμβαση διεθνών οργανισμών προκειμένου να αποδοθούν ευθύνες στην Ελλάδα για τις «μεσαιωνικές και απάνθρωπες συνθήκες που επικρατούν για τους Αλβανούς στις ελληνικές φυλακές» και χαρακτηρίζει αποτρόπαια τη δολοφονία που καταγράφεται στο βίντεο, η οποία, όπως ο ίδιος σημειώνει, έγινε ακριβώς σε ένα σφαγείο αλβανών κρατούμενων, τονίζοντας πως αποτελεί απόδειξη της μεσαιωνικής και απάνθρωπης κατάστασης που επικρατεί για τους Αλβανούς στις φυλακές μιας χώρας-μέλους του Συμβουλίου της Ευρώπης, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΝΑΤΟ.


Ο Σαλί Μπερίσα, στην ανάρτησή του, καταδικάζει επίσης τη σιωπή των αλβανικών αρχών για την υπόθεση, ειδικά του πρωθυπουργού, Έντι Ράμα».




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Αν ενοχλουν τοσο πολυ οι δολοφονιες τον μπερισα, η παρακατω ειδηση γιατι δεν τον ενοχλει;

    https://www.star.gr/eidiseis/ellada/447530/korydallos-kare-kare-h-dolofonia-mpako


    "Ο Αρμπέν Μπάκο συνελήφθη τον Νοέμβριο του 2014, καθώς είχε ανοίξει πυρ με καλάσνικοφ εναντίον θαμώνων σε νυχτερινό μαγαζί στο Μικρολίμανο, τραυματίζοντας δεκάδες από αυτούς.

    Τη Δευτέρα το πρωί μάλιστα είχε μεταφερθεί από τις φυλακές Δομοκού, όπου κρατούταν, στις φυλακές Κορυδαλλού, καθώς θα ξεκινούσε η δίκη για την άγρια δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου μέσα στο δικηγορικό του γραφείο στο κέντρο της Αθήνας, της οποίας ο Μπάκο θεωρούταν ηθικός αυτουργός.

    Οι κάμερες ασφαλείας των φυλακών έχουν καταγράψει καρέ καρά την άγρια δολοφονία του Αλβανού κακοποιού. Στο υλικό που έχουν καταγράψει φαίνονται οι δύο άνδρες να κάθονται σε έναν πάγκο στην Ε΄ πτέρυγα και να συζητούν, παρουσία ενός Έλληνας κρατούμενου.

    Κάποια στιγμή οι δύο συγκατηγορούμενοι αρχίζουν να διαπληκτίζονται, ο Έλληνας κατάδικος πιάνει τα χέρια του Μπάκο και ο Αλβανός που δολοφόνησε τον Ζαφειρόπουλο σηκώνεται και με ένα αυτοσχέδιο μαχαίρι αρχίζει να τον χτυπά στον λαιμό και στον θώρακα με αποτέλεσμα να τον σκοτώσει.

    Ήδη σχηματίζεται δικογραφία σε βάρος των δύο κρατουμένων για ανθρωποκτονία από πρόθεση και το πιο πιθανό κίνητρο θεωρείται ότι είναι από τις διαφορές που είχαν οι δύο συνεργοί για την υπερασπιστική γραμμή που θα ακολουθούσαν στη δίκη για τη δολοφονία Ζαφειρόπουλου.

    Λιγότερο πιθανό θεωρούν η δολοφονία του Μπάκο να σχετίζεται με τα κυκλώματα της νύχτας και αυτό γιατί το θύμα τον Μάιο του 2017 είχε προσπαθήσει μέσα από τις φυλακές να σκοτώσει γνωστό «νονό» της νύχτας, χωρίς όμως να τα καταφέρει.

    Σύμφωνα με πληροφορίες που ερευνά η Ασφάλεια Αττικής, ο Μπάκο εκτελούσε συμβόλαιο θανάτου κατόπιν εντολής άλλου κρατουμένου. Μεταξύ του Μπάκο και του εντολέα προκλήθηκε μια έντονη εχθρότητα, καθώς το θύμα ζητούσε όλα τα χρήματα για την αποτυχημένη απόπειρα, ενώ ο εντολέας του αρνούταν να του δώσει το αντίτιμο των χρημάτων."


    -Σκοτωθηκε ενα αλβανικο "μπουμπουκι" απο ενα αλλο αλβανικο "μπουμπουκι"!

    -Τραυματισαν δεκαδες αθωωους πολιτες και δολοφονησαν (τουλαχιστον) αλλον εναν αθωο πολιτη!


    Γι'αυτα τι εχει να πεις, ξεφτιλα μπερισα;

    Και να σου υπενθυμισουμε οτι η ψυχρη δολοφονια Κατσιφα ουδεμια σχεση εχει με δολοφονιες αναμεσα

    σε μαφιοζους!

    Ο Κατσιφας προκληθηκε απο τους αλβανους αστυνομικους,δεν σκοτωσε ουτε τραυματισε κανεναν και

    εκτελεστηκε μαφιοζικα απο τους αστυνομικους που τον συνελαβαν αοπλο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]