Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Εκλογική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ προαναγγέλλει και ο Δραγασάκης...


Του Αλέξανδρου Διαμάντη

Στο «μπλοκ» του ΣΥΡΙΖΑ που θεωρούν ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα χάσει τις εκλογές μπήκε ο Γιάννης Δραγασάκης, καθώς ουσιαστικά προεξόφλησε ότι μετά τις επικείμενες εκλογές μάλλον δεν θα βρίσκονται στο Μέγαρο Μαξίμου.

Πιο συγκεκριμένα, σε μια προσπάθεια να πείσει για τη χρησιμότητα του άρθρου 40 για την «νομιμοποίηση» των πλαστών τιμολογίων ανέφερε ότι πρέπει να λυθεί, ειδάλλως η επόμενη κυβέρνηση θα το βρει μπροστά της. Συγκεκριμένα απευθυνόμενος στη Νέα Δημοκρατία σημείωσε: «Αν δεν ρυθμίσουμε τώρα το ζήτημα θα το βρείτε μπροστά σας»!

Ο Γιάννης Δραγασάκης έρχεται ουσιαστικά να συμπληρώσει τον υπουργό Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτο ο οποίος πριν από λίγες μέρες σε ραδιοφωνική του συνέντευξη είχε επισημάνει ότι δεν πρόκειται να αφήσει ο ΣΥΡΙΖΑ πίσω του καμένη γη! «Αν η ΝΔ μας κατηγορεί ότι τους αφήνουμε καμένη γη είναι μια αστεία υπόθεση, τους αφήνουμε και αναδιαρθρωμένο χρέος», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.


Την ίδια ώρα, ο υπουργός Οικονομίας επιχείρησε να καλλιεργήσει ένα νέο success story, καθώς όπως είπε τα αποθέματα των δημόσιων ταμείων επιτρέπουν στην χώρα να λειτουργήσει χωρίς νέο δανεισμό έως το 2023. Η κυβέρνηση βρίσκεται σε συζήτηση με στόχο να αποπληρωθούν κάποια δάνεια του ΔΝΤ κυρίως τα ακριβά.

Αυτή η ρευστότητα δημιουργεί τη δυνατότητα να βελτιωθεί η διεθνής πιστοληπτική εικόνα της χώρας, να πέσουν τα επιτόκια δανεισμού και να βρούμε τρόπους επιτάχυνσης της ανάκαμψης και της ανάπτυξης», τόνισε χαρακτηριστικά.

Liberal


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]