Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Ιβανόφ αρνείται να κυρώσει νόμους διότι λένε "Βόρεια Μακεδονία"


Ο εθνικιστής πρόεδρος της Βόρειας Μακεδονίας Γκιόργκι Ιβανόφ αρνήθηκε να προσυπογράψει 11 νομοσχέδια που έχουν υπερψηφιστεί από την Βουλή, καθότι φέρουν το καινούργιο όνομα της χώρας.

Όπως μεταδίδει το skai.gr, το πολιτικό γραφείο του κ. Ιβανόφ ενημέρωσε βουλευτές πως έχει ορκιστεί να προστατεύει το σύνταγμα και να "υπερασπίζεται τα συμφέροντα της Μακεδονίας", όπως μεταδίδουν τοπικά και διεθνή μέσα ενημέρωσης.

Ο κ. Ιβανόφ, σύμμαχος του εθνικιστή πρώην πρωθυπουργού Γκουέφσκι, ήταν εξ αρχής αντίθετος στην συμφωνία των Πρεσπών, την οποία αρνήθηκε να κυρώσει με την υπογραφή του.

Ωστόσο σε κάθε περίπτωση το βέτο του μπορεί να παρακαμφθεί εάν η Βουλή ψηφίσει εκ νέου τους επίμαχους νόμους.

Η πενταετής θητεία του κ. Ιβανόφ εκπνέει στις 5 Μαΐου.




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]