Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Οι «Πρέσπες» άνοιξαν τον ασκό του Αιόλου


«Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Ιωάννινα και Καβάλα είναι όλα δικά μας» λένε οι Αλβανοί

H Συμφωνία των Πρεσπών δημιούργησε επιπλέον προβλήματα στον Ελληνισμό πέραν της εκχώρησης της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς και μαζί της τα κληρονομικά και ιστορικά της δικαιώματα, καθώς και έτεροι «φιλικοί» γείτονες πήραν το «σήμα» ότι η Ελλάδα είναι αδύναμη και εύκολα παραχωρεί ακόμη και τα κυριαρχικά της δικαιώματα στην επικράτειά της.

Έτσι μετά την Άγκυρα που κατάφερε με την επίσκεψη Τσίπρα να δημιουργήσει ένα πακέτο διεκδικήσεων στο οποίο η Ελλάδα μόνο χάνει καθώς η ίδια δεν ζητάει τίποτα, τώρα είναι η σειρά των Αλβανών να ζητούν διαμέσου των αλβανικών ΜΜΕ ελληνικά εδάφη.

Δημοσιεύουν χάρτες όπου πόλεις όπως τα Ιωάννινα και μεγάλο μέρος της Ηπείρου, όλη η Μακεδονία, η Θεσσαλία μέχρι τη Λάρισα, ακόμα και η Χαλκιδική θεωρούνται «αλβανικές»!



«Το ερυθρό τμήμα του χάρτη φέρεται να δείχνει τα σύνορα της Αλβανίας και δείχνει τα εδάφη που έχουν αποσυνδεθεί από τη χώρα μας σε διαφορετικές χρονικές στιγμές», αναφέρει το αλβανικό άρθρο!

Φυσικά αυτό που επιχειρούν οι Αλβανοί είναι να δημιουργήσουν ζήτημα Τσαμουριάς με βάση το οποίο θα εγείρουν αξιώσεις σε ελληνικές περιοχές.

Πολλοί μπορεί να μην το παίρνουν αυτό στα σοβαρά, αλλά το πως κατέληξε το Σκοπιανό που από αστείο έγινε εφιάλτης δείχνει πως μπορεί να καταλήξει οποιοδήποτε ζήτημα εάν δεν αντιμετωπιστεί από την αρχή σοβαρά.

Δεν είναι τυχαίο ότι ο ενορχηστρωτής της κατάληξης του Σκοπιανού Τ.Σόρος είναι ο ίδιος άνθρωπος που συνδέεται μαζί με τον γιο του με στενή φιλία με τον Αλβανό πρωθυπουργό Ε.Ράμα.

Μάλιστα πρόσφατα ο Άλεξ Σόρος, γιος του Τζόρτζ Σόρος, έφθασε στα Τίρανα σε μια επίσκεψη που είναι η δεύτερη σε λιγότερο από δύο μήνες.

Σύμφωνα με τα αλβανικά ΜΜΕ ο Άλεξ Σόρος έσπευσε στα Τίραν για το ζήτημα του Κοσσυφοπεδίου με την φορολόγηση των σερβικών προϊόντων που απομακρύνει τη Σερβία από το τραπέζι του διαλόγου με την Πρίστινα και για την πιθανή μετακίνηση του Πανεπιστημίου του Τζορτζ Σόρος, που διώχθηκε από την Ουγγαρία από τον Βίκτορ Όρμπαν, να μεταφερθεί στα Τίρανα.

Ότι και να είναι πάντως η παρουσία της οικογένειας σε ένα κράτος το οποίο διεκδικεί και αυτό από την Ελλάδα ιστορικά και κληρονομικά δικαιώματα είναι σίγουρα μη τυχαία.

ProNews


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

4 σχόλια :

  1. Να ξεκαθαρισουμε οτι δεν τιθεται ΜΟΝΟ θεμα "τσαμουριας"!!

    Πρεπει να βρεθει "ιστορικο υποβαθρο" που να συνδεει την "τσαμουρια" με το Αιγαιο.

    Και αυτη η διασυνδεση μπορει να γινει μονο μεσω ....Μακεδονιας!

    Της πραγματικης Μακεδονιας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Aγαπητέ ΓΜ . Δές αυτό τό λίγκ https://www.pronews.gr/ Ελλάδα Αμερικανικό προτεκτοράτο τού 1950-60. Οί Αμερικάνοι ζήτησαν τοποθέτηση ελεγκτών συμβούλων στήν ραχολοκολιά τών Ελληνικών ΕΙΔΙΚΏΝ ΔΥΝΆΜΕΩΝ! Ζ ΜΑΚ ΕΤΑ ΔΥΚ 331 ΜΕΕΔ. Καί άν δέν ανοίγει τό λίνκ . Παρακαλώ τόν διαχειριστή τού ιστοτόπου τόν αγαπητό Κωνσταντίνο. Νά ψάξει τό δημοσίευμα. Νά κάνει ανάρτηση . Νά "ΣΚΏΣΕΙ " ΤΌ ΘΈΜΑ Είναι καθήκον αφύπνισης

      Διαγραφή
  2. Πρώτα η Αίγινα, μετά το Ναύπλιο και μετά η Αθήνα ήταν και είναι οι πρωτεύουσες της Ελλάδος, μήπως τώρα ήλθε η ώρα της Θεσσαλονίκης για να δούμε τι θα κάνουν οι διάφοροι Σόροι και Γερμανοί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Σόρος φταίει...
    Οι Εβραίοι φταίνε...
    Οι Γερμανοί Τούρκοι Αμερικάνοι Άγγλοι Πορτογάλοι φταίνε...
    Ρε ο εχθρός είναι εντός των συνόρων , η πέμπτη φάλαγγα και κυβερνά από το 1821 κρυφά και από τον Β.Π.Π. και έπειτα , φανερά!
    Όποιος δε αντιστέκεται , υπερασπίζεται την Ελληνοχριστιανική Ελλάδα μας , φασίστας ναζιστής εχθρός του λαού και τυχερός θα είναι εάν δεν τον έχουν ήδη θάψει τρία μέτρα κάτω από την γη ...
    Δ
    ΙΑΒΑΣΤΕ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ , ΟΧΙ ΤΟ 1940 , ΑΛΛΑ ΤΟ 1989, ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ Η """ΔΕΞΙΑ"""- ΔΕΞΙΑ Η ΝΟΥΔΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΦΑΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ- ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!
    ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!

    Ναι Ελληνες στην Λαμία έλεγαν ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ πως είναι τα σύνορα της Ελλάδος μας!

    Αυτά οι δημοσιογραφάρες δεν τα ήξεραν έτσι που να ενημερώσουν τον Ελληνικό λαό τι εστί αριστερά;
    Να ενημερώσουν τον Ελληνικό λαό γιατί ο ...κακός Μεταξάς και Παπαδόπουλος τους έστελναν εξορία ;
    Τίποτα δεν ήξεραν ΚΑΙ δεν ξέρουν οι δημοσιογραφάρες ;
    Και αφού δεν ήξεραν και δεν ξέρουν τίποτα εμείς όλοι οι Έλληνες γιατί συνεχίζουμε να τους ακούμε και να τους πληρώνουμε;
    Από τους δημοσιοΚΑΦΡΟΥΣ πρέπει να ξεκινήσει η κάθαρση ΚΑΙ να μείνουν οι Ελληνες πραγματικοί δημοσιογράφοι να ασκούν το λειτούργημα τους και όχι το επάγγελμα τους!

    ΜΗΝ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ!
    ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΚΦΡΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ , ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΑΥΤΟΙ ,ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ!
    ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ!

    “Σπάνιο ντοκουμέντο: Όταν η ΚΝΕ του Πολλάκη έστελνε στο νοσοκομείο Έλληνες που αγωνίζονταν για την Βόρειο Ήπειρο!
    Γυρίζουμε πίσω τον χρόνο και πάμε στις 21 Μαρτίου 1989, ημέρα Τρίτη. Σε αμφιθέατρο της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών είχε προγραμματιστεί ομιλία του Μακαριστού Μητροπολίτη Δρυινουπόλεως, Πωγωνιανής και Κονίτσης, Σεβαστιανού με θέμα την καταπάτηση των δικαιωμάτων των Βορειοηπειρωτών.
    ...
    Με συνθήματα του τύπου «Έξω οι φασίστες απ' τις Σχολές»,
    «Τα αλβανικά σύνορα θα φθάσουν στην Λαμία»,
    «Θάνατος στους Εθνικιστές» κ.α. οι μαρξιστές τραμπούκοι προσπάθησαν να δημιουργήσουν κατ' αρχάς κλίμα φοβίας. Μάταια όμως!
    . Κανείς δεν έφυγε. Η ομιλία του Μακαριστού Σεβαστιανού άρχισε στο αμφιθέατρο με γεννήτρια, αφού είχαν κόψει μέχρι και το ρεύμα!
    ...”


    Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/spanio-fwtografiko-ntokoumento-martios-1989-otan-h-kne-tou-pollakh-estelne#ixzz5g3ltfYA1

    ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!
    ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΑΙ ΤΙ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΙ ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ;;;

    Σκεφτείτε εσείς οι ΙΔΙΟΙ που διαβάζετε αυτές τις γραμμές εάν θα πρέπει να συνεχίσετε να εθελοτυφλείτε σε σχέση με την ...καλή αριστερά...και τους κακούς δικτάτορες Μεταξά και Παπαδόπουλο, που εμπόδιζαν τους κομμουνιστές ...να μας κάνουν αφεντικά στα εργοστάσια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]