Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Όποιος είναι μάγκας ας κάνει δημοψήφισμα για τις Πρέσπες


Με όλο, σχεδόν, το ελληνικό λαό κόντρα, ο “μέγας τιμονιέρης”, ο “λαοπρόβλητος” ηγέτης που φώναζε χθες “καθίστε κάτω” στους αντιπολιτευόμενους βουλευτές – αυτούς που δεν εξαγόρασε δηλαδή – προχωρά στο σχέδιό του για άρον άρον δήθεν κλείσιμο του προβλήματος με το όνομα της Μακεδονίας που σφετερίζονται οι Σκοπιανοί… για τους δικούς του λόγους, τους οποίους βαφτίζει συλλήβδην εθνικούς.

Χωρίς αναστολές, ο “νέος Λένιν”, οδεύει προς το δικό του Μπρεστ Λιτόφσκ τη συνεργεία του… μακεδονομάχου πρώην πλέον υπουργού, ο οποίος δεν ψηφίζει, αλλά ξέχασε να μπλοκάρει αυτό που ουσιαστικά θεωρεί προδοσία, πριν συντελεστεί το έγκλημα, πριν πέσουν οι υπογραφές. Και πέραν όλων αυτών, με περισσό θράσος, ο Τσίπρας και οι συν αυτώ διατείνονται πως έχουν μαζί τους τον λαό…


Ε’ όχι ρε λεβέντη, ο λαός είναι απέναντι… Αν είσαι μάγκας, τεκμηρίωσε τον ισχυρισμό σου σε δημοψήφισμα για να εισπράξεις αποτέλεσμα ανάλογο με αυτό του άλλου δημοψηφίσματος, το οποίο η Ιστορία κατέγραψε τι το έκανες. Μόνος σου, ο Αριστερός, μαζί με τον “λαϊκό Δεξιό” Καμμένο θα χρεωθείτε το μάρμαρο.

Και να ξέρετε αμφότεροι, η ιστορία δεν ξεχνά. Κατά τα άλλα σας πειράζουν οι αφίσες… Όταν εσείς ξεφτιλίζατε μέχρι τις παρελάσεις, όταν δέρνονταν Πασόκοι και Νεοδημοκράτες, εσείς αυξάνετε τη φρουρά του Δανέλλη… Για αυτό και οι Έλληνες θα βρεθούν στο Σύνταγμα στις 20 Ιανουαρίου να δώσουν τις κατάλληλες απαντήσεις σε όσους τους αγνοούν επιδεικτικά.


Defence-Point


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]