Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Εγχειρίδιο εντοπισμού πολιτικής μπούρδας


Τι λένε συνήθως όσοι προδίδουν πατρίδα και λαό: «Αυτά ανήκουν στην Ιστορία. Εμείς κοιτάμε μπροστά, στο μέλλον»

Με την προδοσία στη Μακεδονία μας έχουμε δει όλα τα πιθανά και απίθανα κόλπα της προπαγάνδας να χρησιμοποιούνται από τους βιαστικούς χονδρεμπόρους εθνικών δικαίων. Ένα από αυτά είναι η κατηγορία για «αρχαιοπληξία» και «προγονοπληξία» εκείνων που υπερασπίζονται ό,τι πολυτιμότερο έχει η χώρα: την Ιστορία και τον πολιτισμό της.
Αυτοί που θέλουν να διαφυλάξουν τις ελληνικές χιλιετίες της Μακεδονίας είναι «κολλημένοι» και «εθνικιστές».
Οι ελληνόφωνοι νενέκοι και οι Σκοπιανοί αρλεκίνοι, που διαδίδουν ως αληθινό το παραμύθι του σλαβικού «μακεδονισμού», είναι οι «σοβαροί» και οι «ρεαλιστές».

Η δική μας πολυχιλιετής Ιστορία είναι ανάξια λόγου γιατί είναι παρελθόν, αλλά πρέπει να σεβαστούμε τις δεκαετίες του σκοπιανού καραγκιοζιλικιού «για να μην τους προσβάλουμε». Σίγουρα, αξίζει σεβασμό από τους αριστερούς και τους θλιβερούς ουραγούς τους κάθε Σκοπιανός κομπάρσος που ντύνεται Μεγαλέξανδρος και σκυλοβρίζει την Ελλάδα.
Οι πρόγονοί μας, που μάτωσαν για τη Μακεδονία, θεωρούνται του πεταματού από την κυβέρνηση της Αριστεράς, η οποία «ολοκληρώνει το έργο του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ», όπως ειπώθηκε με καμάρι από τη Σία Αναγνωστοπούλου.


Επιπλέον, σε κάθε κουβέντα και σε κάθε ανταλλαγή επιχειρημάτων για την υπόθεση, λένε -όποτε επικαλείται κάποιος Ελληνας τα ιστορικά δεδομένα- «αυτά ανήκουν στην Ιστορία. Εμείς κοιτάμε μπροστά, στο μέλλον».
Λες και η ανθρωπότητα ξεκινά κάθε ημέρα από το σημείο μηδέν.
Λες και η Ιστορία δεν είναι ένα χωροχρονικό συνεχές, μια μεγάλη υπόθεση που εξελίσσεται και πρέπει να γνωρίζεις τι έχει προηγηθεί.

Κάθε ανθρώπινη ιδιοκτησία, από μια συσκευή τηλεόρασης μέχρι αυτοκίνητο, οικόπεδο, οικία, τάνκερ και πίνακας ζωγραφικής, έχει ιστορία. Κρατάμε τις αποδείξεις, τα συμβόλαια αγοράς, τα πιστοποιητικά γνησιότητας για να μπορούμε να αποδεικνύουμε στις Αρχές και στους ιδιώτες ότι είναι δικά μας. Θα παραγράψουμε την Ιστορία της αρχαίας Μακεδονίας για να μην… κακοκαρδίσουμε το κράτος του Σόρος και τους υπαλλήλους του, την ίδια στιγμή που, όταν χαλάσει σεσουάρ, ψάχνουμε την απόδειξη για να δούμε αν καλύπτει η εγγύηση τη δωρεάν επισκευή του;

Παναγιώτης Λιάκος
Δημοκρατία



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Όταν δεν έχεις ιερό και όσιο μέσα σου, εκεί καταντάς: πιθηκάνθρωπος του Σόρος!
    Πολύ καλή η αποδόμηση στο άρθρο ενός προπαγανδιστικού επιχειρήματος των πιθηκάνθρωπων του Σόρος. Σιγά-σιγά θα αποδομηθούν όλες οι προπαγανδιστικές τους σοφιστίες και οι πιθηκάνθρωποι θα μείνουν εντελώς γυμνοί ενώπιον του λαού.
    Περιμένουμε το επόμενο κεφάλαιο του εγχειρίδιου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν βλέπετε ότι ο Τσίπρας δεν αντιδράει στις προσβολές και στην αδιαλλαξία του Ζάεφ που μπροστά στις κάμερες αναφέρεται σε σκέτο "μακεδονία"; τέτοιο φτύσιμο σε Έλληνα πρωθυπουργό δεν έχει ξαναγίνει. Δεν αισθάνεται ντροπή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]