Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μεγάλο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στις 20 Ιανουαρίου


«Η κυβέρνηση λέει ότι οι Έλληνες έχουν πειστεί για τα οφέλη της "συμφωνίας". Ας τους αποδείξουμε ότι κάνουν λάθος», αναφέρεται στο κάλεσμα

Σε ομόφωνη απόφαση για τη διοργάνωση συλλαλητηρίου για την ελληνικότητα της Μακεδονίας στο Σύνταγμα, στις 20 Ιανουαρίου, έφτασαν η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων, η Παμμακεδονική ΗΠΑ, ο Φορέας Ανένδοτου Αγώνα για τη Μακεδονία και τη Δημοκρατία και οι Παμμακεδονικές Ενώσεις Υφηλίου, που ανασύστησαν την «Επιτροπή Αγώνα για τη Μακεδονία», τον φορέα που είχε διοργανώσει τις δύο ογκώδεις συγκεντρώσεις σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα.

Όπως αναφέρουν σε κοινή ανακοίνωσή τους, «τα μεγαλειώδη συλλαλητήρια για τη Μακεδονία καθυστέρησαν την παράδοση του ονόματος. Η κυβέρνηση λέει ότι οι Έλληνες έχουν πειστεί για τα οφέλη της «συμφωνίας». Ας τους αποδείξουμε ότι κάνουν ΛΑΘΟΣ».

Έτσι, απευθύνουν «γενικό προσκλητήριο» προς όλους τους Έλληνες να βρεθούν «σε ένα ακόμη μεγάλο συλλαλητήριο την ύστατη στιγμή για την αποτροπή της προδοσίας της Μακεδονίας την Κυριακή 20 Ιανουαρίου και ώρα 14:00 στο Σύνταγμα».

«Είμαστε μυριάδες, είμαστε ενωμένοι, είμαστε Έλληνες, είμαστε το αφεντικό της χώρας και εμείς θα δώσουμε την τελική λύση», καταλήγουν.


Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Οι ογδόντα ένας βρέθηκαν. Τα Σκόπια έριξαν τίτλους τέλους.

Η τελευταία πράξη της «συμφωνίας» θα παιχτεί στην Ελλάδα, στη Βουλή των «προθύμων».

Τέλος οι προφάσεις, τα αναχώματα και οι διχογνωμίες. Η Ιστορία καταγράφει τους Βουλευτές που βάζουν το προσωπικό και το κομματικό τους συμφέρον πάνω από την Πατρίδα μας και τη Δημοκρατία, την οποία έχουν κουρελιάσει προκειμένου να παραδώσουν τα απαράδοτα.

Οι Έλληνες δεν παραχωρούμε ούτε γράμμα από το ιερό όνομα της Μακεδονίας. Ούτε ανεχόμαστε την εκμηδένιση της Δημοκρατίας. Και για το ένα και για το άλλο χύθηκαν ποτάμια αίματος Ελλήνων για να τα έχουμε. Γινόμαστε ένα συμπαγές ανθρώπινο τείχος το οποίο θα εμποδίσει να περάσουν οι εθνοκτόνες αποφάσεις.

Δηλώνουμε στους «πρόθυμους»: ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. Είμαστε απέναντί τους και τους περιμένουμε μέχρι την ύστατη στιγμή να πράξουν ως Έλληνες.

Ανασυστήνεται η «Επιτροπή Αγώνα για τη Μακεδονία».

Τα μεγαλειώδη συλλαλητήρια για τη Μακεδονία καθυστέρησαν την παράδοση του ονόματος. Η κυβέρνηση λέει ότι οι Έλληνες έχουν πειστεί για τα οφέλη της «συμφωνίας». Ας τους αποδείξουμε ότι κάνουν ΛΑΘΟΣ.

Απευθύνουμε ΓΕΝΙΚΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ προς ΟΛΟΥΣ του Έλληνες να βρεθούν σε ένα ακόμη μεγάλο συλλαλητήριο την ύστατη στιγμή για την αποτροπή της προδοσίας της Μακεδονίας την Κυριακή 20 Ιανουαρίου και ώρα 14:00 στο Σύνταγμα.

Είναι ο μόνος δημοκρατικός τρόπος για να μη φέρουν το θέμα για ψήφιση στη Βουλή.
Αν το τολμήσουν όμως θα είμαστε και πάλι εκεί.

Είμαστε μυριάδες, είμαστε ενωμένοι, είμαστε Έλληνες, είμαστε το αφεντικό της χώρας και εμείς θα δώσουμε την τελική λύση.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ
ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΗΠΑ
ΑΝΕΝΔΟΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΥΦΗΛΙΟΥ»


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

5 σχόλια :

  1. Κατερίνα Χατζηθεοδώρου12 Ιανουαρίου 2019 στις 11:04 μ.μ.

    ΟΙ ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΦΟΡΕΊΣ ΑΓΩΝΑ έδρασαν με τραγική ανεπάρκεια όλο αυτό το διάστημα που είχαμε στη διάθεσή μας για να κερδηθεί η μάχη της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.

    Τώρα καλούν σε μερικά (;) ακόμα συλλαλητήρια με πρώτο αυτό στο Σύνταγμα την Κυριακή στις 20/1/19, τη στιγμή που ο Τσίπρας ακόμα και μέσα στην εβδομάδα μπορεί να φέρει τη συμφωνία προς κύρωση στην ελληνική Βουλή. Και να την πάρει επικυρωμένη!

    Κύριοι των Παμμακεδονικών και των φορέων αγώνα διαπιστώσατε από πολύ νωρίς, νομίζω, ότι ο Τσίπρας δε “χαμπαριάζει” ούτε από λόγια ούτε από επιχειρήματα ούτε από εξώδικα, ούτε από μηνύσεις, ούτε από συλλαλητήρια. Δικός “τους” είναι μέχρι μυελού οστών και τον έφεραν στην εξουσία, για να προωθήσει όλα τα σχέδια “τους” εναντίον της Ελλάδος.

    Τώρα καλείτε (προς το παρόν) σε ένα ακόμη συλλαλητήριο και μάλιστα εν πλήρη "ευταξία"! Τι ελπίζετε από αυτό; Έξω η ακραία καταστολή από τα ΜΑΤ και τη SEEBRIG, μέσα οι “παχύδερμοι” θα ψηφίζουν υπέρ της συμφωνίας! Όπως ακριβώς στο Πισοδέρι, όπου σκοτώθηκε από την ακραία βία μία νεαρή γυναίκα και το γεγονός αποσιωπήθηκε εντελώς. Από όσους θα έπρεπε να το έχουν κάνει σημαία!

    Πού είναι κύριοι των Παμμακεδονικών της υφηλίου, οι ΣΥΝΕΧΕΙΣ συνεντεύξεις σας στα μμε των χωρών σας, αλλά και προς τα διεθνή ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, στις οποίες να εκθέτατε τι ακριβώς συμβαίνει σε κάθε βήμα του αγώνα αυτού, ώστε να έχετε πάρει τουλάχιστον ένα μέρος της διεθνούς κοινής γνώμης στο πλευρό της Ελλάδος; (Αν τις δώσατε, τότε δεν έχετε ενημερώσει επαρκώς τους Έλληνες)

    Και καταγγέλλοντας στις συνεντεύξεις αυτές επανειλημμένα ότι στους ΕΛΛΗΝΕΣ, σε αυτούς που γέννησαν τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, τους αρνούνται το δικαίωμα να εκφραστούν με ένα δημοψήφισμα, τη στιγμή που η κυβέρνηση των Σκοπίων έδωσε το δικαίωμα αυτό στους Σλαβο-σκοπιανούς, που δεν έχουν συνεισφέρει το παραμικρό στον ανθρώπινο πολιτισμό, ούτε βέβαια γέννησαν τη Δημοκρατία. Θα μέτραγαν τέτοιες τοποθετήσεις πάρα πολύ να διεθνοποιήσουμε το πρόβλημα και να έχουμε με το μέρος το πιο δυναμικό κομμάτι της παγκόσμιας κοινής γνώμης. Και η δυναμική κοινή γνώμη δεν μπορεί να αγνοείται εύκολα από κανέναν.

    Κύριοι των Παμμακεδονικών και των φορέων αγώνα πού είναι η προσφυγή σας στα διεθνή δικαστήρια κατά της (προ)συμφωνίας* των Πρεσπών με αιτιολογικό ότι αυτή καταπατά βάναυσα τα ανθρώπινα δικαιώματα των Ελλήνων-Μακεδόνων και ότι στο δικαίωμα “αυτοπροσδιορισμού” υπάρχουν σαφή όρια, που τα συνιστούν τα κεκτημένα δικαιώματα χωρών, λαών και ατόμων; Για τους Έλληνες-Μακεδόνες καταπατάται βάναυσα το δικαίωμα στην αποκλειστική χρήση τού ονόματος που τους προσδιορίζει έναντι άλλων Ελλήνων και αποτελεί διαχρονικό στοιχείο της ταυτότητας τους. Καταπάται γι' αυτούς, αλλά και όλους τους Έλληνες, το δικαίωμα στην κυριότητα της ιστορικής τους κληρονομιάς, ακόμα και το το δικαίωμα στα εμπορικά τους σήματα.

    Εδώ κλείνω το παρόν κείμενο. Θα το συμπληρώσω σε πιο νηφάλια κατάσταση (γιατί τώρα είμαι υπό την επιρροή μεγάλης αγωνίας για την έκβαση της προσπάθειας διασώσεως της Μακεδονίας μας και συνεπώς αγανάκτησης για την ανεπάρκεια του αγώνα που δόθηκε μέχρι τώρα) και θα το αναρτήσω στο Δες το Όλον.gr το πρωί της Δευτέρας, 14-1-2019.

    * Θα μου πει κάποιος ότι αυτή είναι μια υπογεγραμμένη από τους υπουργούς εξωτερικών (προ)συμφωνία, που δεν έχει ακόμα κυρωθεί από την Ελλάδα. Δυστυχώς όμως, είναι ΣΥΜΦΩΝΙΑ (και νομίζω ότι αυτό μπορεί να αποδειχτεί νομικά, πολύ εύκολα) εφ' όσον η υπογραφή ενός τυχάρπαστου και με βαρύ παρελθόν σε κομμουνιστικές οργανώσεις υπουργίσκου, δεσμεύει ολόκληρη τη χώρα (διά της Βουλής των Ελλήνων) να την κυρώσει!!! Πρωτάκουστα και πρωτοφανή πράγματα! Και πάντα εις βάρος της Ελλάδος!

    Επίσης η “προσυμφωνία-συμφωνία” περιέχει τον όρο ότι είναι ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ(!) Και νομίζω ότι διάβασα σε άρθρο δεν μπορεί να προσβληθεί παρά μόνον αν αποδειχτεί ότι είναι προϊόν εκβιασμού και ο συγγραφέας το απέκλειε. Ασφαλώς και βεβαίως και ευκολο-απόδεικτα είναι προϊόν εκβιασμού. Των Ελλήνων!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κατερίνα Χατζηθεοδώρου12 Ιανουαρίου 2019 στις 11:41 μ.μ.

    (συνέχεια...) Μόλις διάβασα για τις απειλές εναντίον βουλευτών. ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΛΛΗΝΕΣ! Δεν χρειάζονται απειλές εναντίον της σωματικής ακεραιότητας βουλευτών. Έξυπνος αγώνας χρειάζεται ώστε να καθήσουν όλοι στα έδρανα ειδικού δικαστηρίου.
    Ίσως να υπάρχουν ελάχιστοι θερμοκέφαλοι, αλλά όλο αυτό μπορεί να ειναι προβοκάτσια, για να βρεθούν και απο πάνω. Όπως ο Παπαχριστόπουλος που δήλωσε ότι "χωρίς κανένα φόβο, θα υπερασπιστώ τις "αρχές" μου"!!!
    Άσχημη, πολύ άσχημη η ιδέα να δοθούν τα τηλέφωνα τους. Είμαι σχεδόν βέβαιη ότι το ίδιο το "καθεστώς" τα έδωσε στη δημοσιότητα, φορώντας τη μάσκα των "ανώνυμους". Με στόχο να αποδείξει ότι είναι "φασίστες" αυτοί που εναντιώνονται στην επαίσχυντη συμφωνία.
    Ας μην "τσιμπήσει" κανείς. Και να το καταγγείλουμε ως προβοκάτσια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι είναι αυτά που λες Κατερίνα ;;; Να τους αφήσουμε ανενόχλητους να επικυρώσουν την προδοσία και μετά να τους πάμε σε ειδικά δικαστήρια;;; Ας έχουν υπ' όψιν τους τις συνέπειες πριν πάρει καθένας τους την τελική απόφαση. Οι απειλές αυτές λειτουργούν ως χρήσιμες προειδοποιήσεις για τους υποψήφιους εθνοπροδότες και πρέπει να ενταθούν και πολλαπλασιαστούν νυχθημερόν, μετά δεν θα έχουν καμμία δικαιολογία οι αλήτες ότι δεν περίμεναν παραδειγματική τιμωρία. Οσο για τα ειδικά δικαστήρια, θα γίνουν οπωσδήποτε για τα υπόλοιπα εγκλήματα που διέπραξαν κατά της Ελλάδας και του Εθνους, ουκ ολίγα τον αριθμόν, από πατριώτες με Ελληνική ψυχή και συνείδηση, τους οποίους ο λαός ετοιμάζει για την διακυβέρνηση της χώρας, την Εθνική κυριαρχία, την αποκατάσταση ΚΑΙ της προδομένης χειραγωγούμενης δικαιοσύνης.

      Διαγραφή
  3. Κατερίνα Χατζηθεοδώρου13 Ιανουαρίου 2019 στις 8:01 μ.μ.

    Ζήνων, δε με κατάλαβες γιατί δεν ολοκλήρωσα την αποψή μου και αυτο γίνεται στο άρθρο που γράφω τώρα. Και βέβαια ΝΑΙ σε ένα ακόμη συλλαλητήριο, αλλά μόνον ΕΝΑ! Την παραμονή το μεσημέρι προς απόγευμα. Η ίδια μέρα δεν ενδείκνυται, κατα την αποψή μου. Και να παραμείνουν μόνον οι τα ψυχωμένοι Έλληνες, που να μπορούν να αντέξουν τις επιθέσεις των ΜΑΤ με επιτυχία, με πιθανότητα να φέρουν το ποθούμενο "αποτέλεσμα"! (τα γυναικόπαιδα και οι γέροι είναι εμπόδιο)
    Μα και βέβαια να προειδοποιησουμε για τους κινδυνους που διατρέχουν αυτά τα πολιτικα κατακάθια, αυτό κάνω τώρα που γράφω, αλλά με επιχειρήματα σοβαρά, όχι με απειλές σωματικής βίας, γιατι αυτό ακριβώς επιδιώκουν για να μας χαρακτηρίσουν "ακραίους" και φασίστες, "φασιστο-ακραίους"! Και βρισκουν και συμπάθειες σε ένα μέρος του ελληνικού λαού, που απεχθάνεται τη βία. Βλέπεις, τα σαθρά τους επιχειρήματα υπάρχει ένα 15% των Ελληνων που τα ενστερνίζονται, εν μέρει αυτοί που ανέχονται (ή μόνον αυτό αξίζουν) να τους ταίζουν σανό και εν μέρει αυτοί που έχουν ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]