Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η ΕΥΠ συνεχίζει να υπάρχει στη Θράκη;


H EYΠ «έχασε» τούρκο πράκτορα που κινούνταν δημοσίως!!!
Μηνύματα μίσους και απειλών κατά χριστιανών στους τοίχους της Μητρόπολης Ξάνθης!!!

Γράφει ο Κωστής Ιγνάτογλους 
Ας Μιλήσουμε Επιτέλους

Έχουμε ήδη καταθέσει το ότι ο τουρκοπράκτορας Abdullah Eren με κεφάλαια του Κατάρ και την αμέριστη υποστήριξη της Άγκυρας και των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών έχει αρχίσει να αναπτύσσει δραστηριότητες στην Θράκη, έχοντας το «βλέμμα» όμως και σε άλλες περιοχές τόσο της Ελλάδας όσο και των Βαλκανίων.

Πρόσφατα, μίλησε επισήμως στην Τουρκική Ένωση Κομοτηνής (παράνομο σωματείο), υπό την ανοχή των Ελληνικών αρμοδίων υπηρεσιών (ΥπΕξ και ΕΥΠ) και συναντήθηκε με τουρκόψυχους μουσουλμάνους της Ελληνικής Θράκης. Η ΕΥΠ του Ρουμπάτη, εξέπληξε με την στάση της, αφού ήταν ιδιαίτερα χαλαρή (έως ανύπαρκτη) στην αντιμετώπιση του κ. Eren, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει έστω και μια τυπική επιτήρηση των κινήσεών του. Αποτέλεσμα αυτής της «χαλαρότητας» ήταν να θεωρείται πως ο κ. Ερέν είχε φύγει εκτός Ελλάδας στις 17 Δεκεμβρίου (δεν έγινε ούτε ένας τυπικός έλεγχος στις εξόδους επί των ελληνοτουρκικών συνόρων)!!!

Η σκληρή πραγματικότητα, όμως, ήρθε να αποκαλύψει την απόλυτη κατάπτωση της ΕΥΠ στην Θράκη. Είτε είχε ορισθεί «συνοδεία» είτε ο κ. Abdullah Eren (εγνωσμένων δραστηριοτήτων και στηρίξεων) αφέθηκε να κυκλοφορεί ανενόχλητος εντός της Ελληνικής Θράκης και να πραγματοποιεί συναντήσεις με διάφορες «προσωπικότητες» (βλ. τουρκόψυχους), τόσο η διοίκηση του τοπικού κλιμακίου της Κομοτηνής όσο και ο ίδιος ο διοικητής της ΕΥΠ κ. Ιωάννης Ρουμπάτης, θα έπρεπε σήμερα να έχουν καταθέσει τις παραιτήσεις τους, επειδή ο κ. Abdullah Eren πραγματοποίησε επίσκεψη στην Ξάνθη και, συγκεκριμένα, στις 19 Δεκεμβρίου κι ενώ η ΕΥΠ (Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών) θεωρούσε πως βρίσκεται στην Τουρκία, ο συγκεκριμένος τουρκοπράκτορας επισκέφθηκε τα ιδιωτικά σφαγεία Ξάνθης όπου πραγματοποίησε σφαγή «χαλάλ» δώδεκα μοσχαριών, τα οποία και πρόσφερε ως δωρεά σε τζαμιά που βρίσκονται υπό την επιρροή του ψευτομουφτή Ξάνθης Αμέτ Μέτε!!!



Το να μην γνωρίζει για την επίσκεψη και τις δραστηριότητες του κ. Eren ένας πολίτης της περιοχής της Ξάνθης, είναι κάτι απολύτως φυσιολογικό. Το να μην γνωρίζει την ύπαρξη αλλά και τις δραστηριότητες ενός τουρκοπράκτορα το κλιμάκιο της ΕΥΠ στην Κομοτηνή, αποτελεί λάθος πρώτου μεγέθους, αφού αποδεικνύει (κατά το ελάχιστο) παντελή ανικανότητα…, αφού για την ΕΥΠ ο συγκεκριμένος «εκλεκτός» της Άγκυρας βρισκόταν στην Τουρκία!!!

Από την πλευρά μας χρειάστηκαν μερικές απλές ερωτήσεις για να επιβεβαιώσουμε τις δραστηριότητες του κ. Abdullah Eren. Η ΕΥΠ χρειάστηκε να περάσουν μερικές ώρες για να αντιληφθεί – ενημερωθεί επί τετελεσμένων γεγονότων. Δεν ξέρουμε τι άλλου είδους πρόσωπα και δραστηριότητες διαλάθουν της αντίληψης της ΕΥΠ στην Θράκη, μετά την (προ εξαμήνου) «διάλυση» του κλιμακίου της Κομοτηνής. Το μόνο που ελπίζουμε, είναι η επόμενη κυβέρνηση να επιληφθεί αρμοδίως για σειρά παρεμβάσεων και παραλείψεων της διοίκησης του κ. Ρουμπάτη. Κι αυτό, επειδή, στον κόσμο των μυστικών υπηρεσιών δεν υπάρχουν συμπτώσεις ούτε και λάθη. Πόσο δε μάλλον όταν τα «λάθη» γίνονται πολλά, και επαναλαμβανόμενα…

ΥΓ: Παρεπιμπτόντως, θέλουμε να ρωτήσουμε: Γνωρίζει η ΕΥΠ για τα μηνύματα μίσους και απειλών περί εκτελέσεων χριστιανών, τα οποία γράφτηκαν προ ημερών στην τουρκική γλώσσα έξω από την μητρόπολη Ξάνθης; Γνωρίζει η ΕΥΠ πως από το 2013 κυκλοφορεί η φήμη μεταξύ μουσουλμάνων πως το 2018 – 2019 θα γίνει κάτι «αιματηρό» που θα διώξει τους χριστιανούς από την Θράκη;


Διαβάστε επίσης: Τούρκος πράκτορας κινείται ανενόχλητος στη Θράκη, με την «άδεια» της ΕΥΠ;



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]