Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Κάτι περίεργο συνέβη με την απειλή εναντίον του Κοτζιά


Φοβάται κάτι ο Αλέκσης ή απλώς δεν καταλαβαίνει;

Εχθές, ο πρώην υπουργός των Εξωτερικών σύντροφος Κοτζιάς, κατήγγειλε μια τηλεφωνική απειλή κατά της ζωής του. Στη συνέχεια, μέσω της «κίνησης» με το μεγαλοπρεπές –αντάξιο του ιδρυτή της– όνομα «Πράττω» εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία έλεγε πως η αιτία της απειλής ήταν η πρόταση του για τον έλεγχο των μυστικών κονδυλίων.


Ο σύντροφος πρωθυπουργός και νυν υπουργός Εξωτερικών τουίταρε δύο απανωτά μηνύματα συμπαράστασης στον σύντροφο Κοτζιά, παρουσιάζοντας ως αιτία της απειλής τις θέσεις του συντρόφου Κοτζιά για τα εθνικά θέματα και κατηγορώντας τον τυφλό εθνικισμό και τον κατηφορο στον οποίο αυτός οδηγεί.



Συνήθως οι συμπαραστάτες στους απειλούμενους, ιδιαιτέρως όταν κάθονται στα έδρανα του ίδιου κόμματος, δεν έχουν τέτοια διάσταση απόψεων και είθισται η εκτίμηση του θύματος για την αιτία της απειλής να γίνεται αποδεκτή. Εδώ έχουμε το πρωτοφανές ενός συντρόφου που συμπαρίσταται σε έναν άλλο σύντροφο διαψεύδοντάς τον. Και μάλιστα σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορεί να γνωρίζει.

Καταλαβαίνω πως καθώς βυθίζεται η ωραία παρέα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ θα μας χαρίσει ιδιαιτέρως σπαρταριστές στιγμές, αλλά απ’ ό,τι φαίνεται οι στιγμές αυτές θα είναι γεμάτες σκιές από ερωτήματα όπως αυτά:

Ο Κοτζιάς λέει ψέματα, όταν δείχνει ως αιτία της απειλής τις προτάσεις του για τα μυστικά κονδύλια;

Πώς είναι δυνατόν ο πρωθυπουργός να γνωρίζει καλύτερα την πραγματική αιτία της απειλής; Δεν είναι αυτό κάτι που μόνο ο απειλούμενος και (πολύ περισσότερο) αυτός που απειλεί, γνωρίζουν;

Φοβάται κάτι ο Αλέκσης ή απλώς δεν καταλαβαίνει;

Πού είναι ο Τσακαλώτος να πει με τα ωραία του αγγλικά “the plot thickens” και μετά να μεταφράσει «η ιστερία περουπλέτεκαι»;

Υ.Γ. Εννοείται πως δεν θέτω το ερώτημα για το αν η απειλή είναι πραγματική, καθώς δεν τολμώ να αμφισβητήσω την ειλικρίνεια ανθρώπων που κοσμούν ή έχουν κοσμήσει με την παρουσία τους τα κυβερνητικά έδρανα. Και μπράβο μου.

Μάνος Βουλαρινός
AthensVoice



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]