Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα βάλλει κατά του αντιπροέδρου των αστυνομικών


Ένα παλιό περιστατικό, με το ξυλοδαρμό του αντιπροέδρου της ΠΟΑΣΥ Σταύρου Μπαλάσκα επανέφερε μέσω facebook ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα, λέγοντας ότι «άλλοι τον έδειραν, όχι αναρχικοί», ως απάντηση στις καταγγελίες του εκπροσώπου των αστυνομικών ότι ο Ρουβίκωνας «απολαμβάνει ατιμωρησία από το πολιτικό καθεστώς».

Δεν πέρασαν λίγα 24ωρα από το περιστατικό με την εξακρίβωση στοιχείων που πραγματοποίησαν μέλη του Ρουβίκωνα σε αστυνομικούς της Ασφάλειας και φερόμενο ηγετικό στέλεχος της οργάνωσης αναφέρθηκε στις δηλώσεις του κ. Μπαλάσκα.

Αναλυτικότερο, στο facebook ανέφερε τα εξής: «Ο Μπαλάσκας βγήκε στο Open και είπε πως αν χτυπήσουμε αστυνομικό "τελειώσαμε".Ο συγκεκριμένος κύριος μάλλον έχει χάσει τη ψυχραιμία του, διότι παρόλο που είναι συνδικαλιστής εκπρόσωπος αστυνομικών και "θεσμικό όργανο"εκφράζεται πλέον με εκφράσεις καφενείου δημόσια...Συνιστώ αυτοσυγκράτηση και του θυμίζω πως όταν είχε φάει αυτός ξύλο άλλοι του το είχαν δώσει και οχι αναρχικοί.»






Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]