Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Καρεκλοκένταυροι μέχρις εσχάτων... με την πατρίδα να χάνεται


Σε μία ακόμη κυβίστηση προχώρησε ο Πάνος Καμμένος. Από εκεί που θα έριχνε την κυβέρνηση όταν θα ερχόταν στη Βουλή η επαίσχυντη συμφωνία, αίφνης αποφάσισε να μην την ρίξει αλλά να την στηρίξει διά της πλαγίας. Σύμφωνα με το νέο τέχνασμα που σκαρφίστηκε ναι μεν δεν θα ψηφίσει το έκτρωμα των Πρεσπών, αλλά δεν θα αποσύρει την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο του συνεταίρου. Βέβαια θα το κάνει με το ανάλογο αριβιστικό πολιτικό τακτ, ευελπιστώντας ότι κατά αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσει το προφίλ του μακεδονομάχου μπας και πειστούν οι εν δυνάμει ψεκασμένοι δεξιοί ψηφοφόροι να τον ξαναψηφίσουν. Θα αποσύρει δηλαδή τους υπουργούς του από την κυβέρνηση κι όταν χρειαστεί θα βάλει πλάτη για να μην πέσει ο λαοπρόβλητος.

Πιο τυχοδιώκτης πεθαίνεις.

Μένει να δούμε αν τελικά οι υποψήφιοι σανοφάγοι θα καταναλώσουν το νέο σανό που τους σερβίρουν τα συνεταιράκια.

Μέχρι τότε ο λαοπλάνος, ήρεμος λόγω της αβροφροσύνης του ακομβίωτου θα συνεχίζει να τάζει τα πάντα στους πάντες, να το παίζει μεγάλος μεταρρυθμιστής μέσω επικοινωνιακών πυροτεχνημάτων όπως η συνταγματική αναθεώρηση και ο διαχωρισμός κράτους - εκκλησιάς και να δηλητηριάζει την πολιτική ζωή με ανύπαρκτα σκάνδαλα υπό την σκοτεινή καθοδήγηση του Ρασπούτιν, με μοναδικό γνώμονα την σωτηρία του σαρκίου του.

Ποιος ξέρει, μέσα στον χαμό, ίσως να διασωθεί κι αυτό του Προέδρου Πάνου.


Την ίδια στιγμή, η αγαστή συνεργασία με τα κοράκια - αποικιοκράτες θα εντείνεται δυναμικά με στόχο την ολοκληρωτική μετατροπή της Ελλάδας σε προτεκτοράτο, ώστε επιτέλους μετά από τόσες δεκαετίες αγώνων από τους δεύτερους να μπορούν να υλοποιόσουν ανεμπόδιστοι τις γεωπολιτικές τους ονειρώξεις τόσο στα Βαλκάνια όσο και στην Ανατολική Μεσόγειο.

Τι νομίζατε, άντε έτσι διατηρείς την καρέκλα της εξουσίας στην Ελλάδα. Πρέπει να κάνεις θυσίες για να την κρατήσεις. Ακόμη και να θυσιάσεις την ίδια την πατρίδα.

Έτσι δεν αποκλείεται στο εγγύς ή απώτερο μέλλον να ενωθούν οι Έλληνες με τους Σκοπιανούς, τους Αλβανούς και τους Τούρκους, κι όλοι μαζί να εκμεταλλευτούμε τον πλούτο της ευρύτερης περιοχής, ασχέτως αν είναι δικός μας, ζώντας ειρηνικά μονοιασμένοι κι αγαπημένοι.

Άλλωστε ο λαοπρόβλητος, προτού ο σοφός λαός του δώσει την ψήφο του για να τον σώσει, είχε καταστήσει σαφές ότι δεν υπάρχουν σύνορα. Τώρα αν δεν δώσατε ιδιαίτερη σημασία στα λεγόμενά του και πήγατε σαν τα γίδια και τον ψηφίσατε για να σκίσει τα μνημόνια, που λέει και ο Strange, ας προσέχατε.

Eκτός κι αν η οικονομική εξαθλίωση της τελευταίας δεκαετίας, έσβησε την φλόγα του πατριωτισμού που έκαιγε κάποτε μέσα σας, και ποσώς ενδιαφέρεστε για την ισχύ της Ελλάδας.

Δεν θα μας εξέπληττε διόλου μια τέτοια εξέλιξη. Η ελεημοσύνη να πέφτει από τον κρατικό κορβανά, ακόμη κι αν ξεπουληθούν τα ασημικά και τα εδάφη μας, κι όλοι οι άλλοι να πάνε να.... που θα έλεγε και μια παλιά ψυχή.

Ωστόσο ενδέχεται να σταθούμε τυχεροί, καθώς ανήμποροι οι... Ηγέτες μας να βρουν τρόπο να αναβάλουν διά παντός τις εκλογές να αναγκαστούν να τις προκηρύξουν κάποια στιγμή μέχρι το τέλος της τετραετίας, και να διαπιστώσουμε αν πράγματι η φλόγα του πατριωτισμού καίει στα σώψυχά μας.

Καθαρό μυαλό λοιπόν -όχι σαν αυτό του όψιμου σοσιαλιστή Αλέξη που γλύφει εκεί που έφτυνε- πάνω από την κάλπη και μαύρο στους εθνομηδενιστές ολετήρες.

Διαφορετικά μόνο τρεις λέξεις μπορούν να περιγράψουν το μέλλον. Σκότος, Ζόφος, Έρεβος...

ANtiNews


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]