Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Σαλβίνι: Δεν κάνουμε πίσω με το σχέδιο για τις δαπάνες


Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης στην Ιταλία, Matteo Salvini, δήλωσε σήμερα ότι η κυβέρνηση δεν θα αλλάξει το σχέδιό της για αύξηση των δαπανών τον επόμενο χρόνο, διότι πρόκειται να περιορίσει την ανεργία και να τονώσει παράλληλα το εθνικό εισόδημα.

"Προχωράμε ήρεμοι και με υπευθυνότητα. Δεν υπάρχουν Plan B ή υπαναχωρήσεις. Είμαστε πεπεισμένοι ότι τα προγραμματισμένα μέτρα του προϋπολογισμού θα δημιουργήσουν θέσεις εργασίας και πλούτο", ανέφερε σε δήλωσή του ο Salvini.
Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]