Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Έξι χρόνια φυλάκιση σε τέως Υπουργό του Νίκολα Γκρουέφσκι


Το Ποινικό δικαστήριο των Σκοπίων, επιβεβαίωσε χθες την τιμωρία που επεβλήθη από το πρωτοβάθμιο δικαστήριο, στην πρώην υπουργό Εσωτερικών της κυβέρνησης Γκρουέφσκι, Γκορντάνα Γιανκουλόσκα, σε μια ξεχωριστή διαδικασία από αυτήν του Νίκολα Γκρούεφσκι, για την υπόθεση ‘Τενκ’.

Η ποινή παρέμεινε αμετάβλητη -σε έξι χρόνια φυλάκιση, λόγω παραποίησης δημόσιων εγγράφων, συμμετοχή σε διαφθορά και παράκαμψη σχετικών νόμων για τη διαχείριση του δημόσιου χρήματος κ.ά.

Το δευτεροβάθμιο δικαστήριο στις 5 Οκτωβρίου στην υπόθεση της αγοράς θωρακισμένης Μερσεντές από τον Νίκολα Γκρούεφσκι, αξίας 600 χιλιάδων ευρώ, για προσωπική χρήση, με κατασπατάληση του δημόσιου χρήματος, επέβαλε ποινή φυλάκισης στον πρώην πρωθυπουργό 2 ετών, υπενθυμίζει ο τηλεοπτικό σταθμός AlsatΜ στην ιστοσελίδα του.
Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]