Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Κρέμασαν την Google στα μανταλάκια!


Οι δυνάμεις της παγκοσμιοποίησης δεν παίζουν πια μόνες στο πλανητικό γήπεδο. Υπάρχει αντίπαλος, είναι πονηρούλης και εξοπλισμένος με βιντεοκάμερα

Η αλήθεια είναι σαν τον ήλιο: Θα βρει μια χαραγματιά στον τοίχο, θα περάσει και θα φωτίσει τα σκότη. Η βιτρίνα «αντικειμενικότητας» του ιντερνετικού μεγαθηρίου της Google έγινε συντρίμμια. Υπάρχουν αδιάσειστα στοιχεία ότι είναι φανατικοί νεοταξίτες, ορκισμένοι εχθροί των πατριωτικών κινημάτων και αποφασισμένοι να αναχαιτίσουν τα εθνικά πολιτικά κινήματα που αντιμάχονται την παγκοσμιοποίηση.

Στο βίντεο που έφτασε στα γραφεία του αμερικανικού, πατριωτικού διαδικτυακού τόπου ενημέρωσης Breitbart έχει καταγραφεί συνάντηση των πλέον υψηλόβαθμων στελεχών της Google και εμφανίζονται οι ακόλουθοι: οι συνιδρυτές του Google Larry Page και Sergey Brin, ο αντιπρόεδρος Kent Walker και η αντιπρόεδρος Eileen Naughton, η CFO (οικονομική διευθύντρια) Ruth Porat και ο CEO (διευθύνων σύμβουλος) Sundar Pichai.

Όλες αυτές οι κεφαλές του κολοσσού, ο οποίος ελέγχει όσα φτάνουν στα μάτια, στα αυτιά και στις συνειδήσεις των χρηστών του διαδικτύου, αμέσως μετά τις προεδρικές εκλογές του 2016 πλάνταζαν, έσκουζαν και μοιρολογούσαν που εξελέγη ο Τραμπ και δεν κατσικώθηκε στον Λευκό Οίκο η Χίλαρι η βρικολακίνα με τους μεγάλους τούς κυνόδοντες, το Ιδρυμα Κλίντον που βρομάει σαν χαλασμένο γαλλικό τυρί, τον Σόρος τον κολλητό και τον ατακτούλη σύζυγο, τον σεσημασμένο σεξουαλικό κυνηγό.


Όλοι όσοι γνωρίζετε αγγλικά αξίζει να παρακολουθήσετε το σύνολο του βίντεο (ηλεκτρονική διεύθυνση https://bit.ly/2x9IPn3) για να δείτε τη συντριβή και τις οιμωγές των πολυεκατομμυριούχων στελεχών της Google, αλλά και την ουσία του πράγματος: τον βαθμό περιφρόνησης που έχουν και για τις πατριωτικές ιδέες και για την παράδοση, αλλά και για τους φορείς τους.

Ουσιαστικά, απ’ όσα λένε, συνάγεται το συμπέρασμα ότι η τεχνολογική και η ενημερωτική ελίτ της υπερδύναμης -και, κατ’ επέκταση, ολόκληρης της Δύσης- θεωρούν καθυστερημένους και φασίστες τους πατριώτες, και είναι αποφασισμένοι να ανατρέψουν κάθε πολιτική δύναμη που τους χαλάει την παγκοσμιοποιητική συνταγή. Η απάντηση σε αυτό είναι μία: δημιουργία άλλων μέσων, εξίσου ισχυρών με τα νεοταξικά, που θα γκρεμίσουν τον πύργο της ορθοπολιτικής Βαβέλ και θα επιβάλουν ξανά την κανονικότητα στις διακρατικές και τις ανθρώπινες σχέσεις.

Παναγιώτης Λιάκος
Δημοκρατία



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]