Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η Θεσσαλονίκη και "η υποδοχή του προδότη" σε αφίσες


"Παίρνει φωτιά" η συμπρωτεύουσα με το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία
Οι Επιτροπές Αγώνα για τη Μακεδονία και οι Παμμακεδονικές Ενώσεις Υφηλίου τύπωσαν νέες αφίσες ενόψει του συλλαλητηρίου το προσεχές Σάββατο

Νέες αφίσες για το επικείμενο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου και ώρα 19.00 έξω από το Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο, ενόψει της επίσκεψης Τσίπρα στην 83η ΔΕΘ, τύπωσαν οι Επιτροπές Αγώνα για τη Μακεδονία και οι Παμμακεδονικές Ενώσεις Υφηλίου.

Ο Αλέξης Τσίπρας θα είναι ίσως ο πρώτος(;) πρωθυπουργός της Ελλάδας που η Θεσσαλονίκη θα τον υποδεχτεί ως ανεπιθύμητο και ως... προδότη!

«Η υποδοχή του προδότη», «οι Έλληνες δεν υπογράψαμε τίποτα» και «για ακόμη μια φορά θα δηλώσουμε παρών για τη Μακεδονία μας» είναι τα μηνύματα που φέρουν οι αφίσες, οι οποίες έχουν ήδη κολληθεί σε διάφορα σημεία της πόλης.

Παράλληλα, απευθύνεται κάλεσμα για συμμετοχή στο συλλαλητήριο του Σαββάτου.










Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Χαιρε ω χαιρε Δημοκρατία όπως σε κατασκεύασε και σε εννοεί η Νέα Τάξη Πραγμάτων! Δύο τάγματα (ή μήπως περισσότερα;) αστυφυλάκων, πλοία του UN αποτρεπτικά των αποβάσεων, πράκτορες της CIA και του FBI θα προστατεύουν τον Τσίπρα στο Βελλίδειο! Καταδεικνύοντας έτσι με τον πιο απόλυτο τρόπο για ποιος "δούλεψε" ο Τσίπρας όλα αυτά το χρόνια και ειδικά για ποιον δούλεψε στην προδοτική "συμφωνία" των Πρεσπών.

    Αλλά "μωραίνει κύριος ον βουλεται απολέσαι"! Δεν κατανοεί ο ανόητος ότι προστατευόμενος έτσι, αφ' ενός καταδεικνύει στους πάντες για ποιους "δούλεψε", δουλεύει και θα δουλεύει όσο οι Έλληνες(;) θα του δίνουν θέση και λόγο στη Βουλή των Ελλήνων(!)
    Και αφ' ετέρου γίνεται εντελώς ΜΙΣΗΤΟΣ στον ελληνικό λαό, που απεχθάνεται αυτού του είδους την επιβολή με τις δυνάμεις καταστολής να στοχεύουν ίσα κατ' επάνω του.

    Οποια επικοινωνιακή εξυπνάδα και όποιο ψέμα σκεφτεί να πει στο Βελλίδειο το έχει ήδη "κάψει". Το έκαψαν οι δυνάμεις των ΗΠΑ και της Αγγλίας που τον προστατεύουν!
    Τόση μωρία και τόση δειλία σε ένας άνθρωπο. ΄Οχι αυτός, επ' ουδενί, δεν είναι Έλληνας. Ούτε ψυχικά ούτε βιολογικά, Πνευματικά δε απολύτως στον αντίποδα του ελληνικού Πνεύματος.

    Η ΝΕΜΕΣΙΣ και ΤΙΣΙΣ είναι πλέον πολύ πλησίον του... Η τρομακτική καταστροφική τους δύναμη είθε να μην αγγίξει και τον ελληνικό λαό που τον ανέχτηκε τόσα χρόνια, αυτόν και πολλούς άλλους ομοίους του, πριν (και μετά, εκτός αν..) από αυτόν. Αλλά δεν είναι σίγουρο... Όλοι είμαστε συνυπεύθυνοι για τις πράξεις ή παραλείψεις μας που έφεραν την πάλαι ποτέ γεμάτη ΦΩΣ Ελλάδα και εμάς όλους σε αυτήν την κατάσταση πλήρους διάλυσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]