Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η συγκινητική «απαίτηση» του Μητρετώδη από τη μητέρα του


Όταν όλοι μιλούσαν για τη δύναμη και το ηθικό του, με αφορμή την εικόνα του σε μία από τις μεταγωγές του στα δικαστήρια Αδριανούπολης, αυτός είχε μιλήσει με τη δύναμη του Έλληνα αξιωματικού.

«Απαίτηση», η οποία αρμόζει σε αξιωματικό του ελληνικού στρατού, είχε από τη μητέρα του ο Άγγελος Μητρετώδης.

Ο ανθυπολοχαγός, ο οποίος συνελήφθη και φυλακίστηκε για 5,5 μήνες στις τουρκικές φυλακές, από τις πρώτες ημέρες που τα πράγματα είχαν πάρει άσχημη τροπή και όλα έδειχναν ότι η κράτησή του με τον Δημήτρη Κούκλατζη θα ήταν ίσως και πολύμηνη, ζήτησε από την μητέρα του, να μην παρακαλέσει κανέναν και με κανέναν τρόπο για την αποφυλάκισή του.

Με απίστευτη δύναμη ψυχής, ο νεαρός ανθυπολοχαγός, αλλά και μοναχοπαίδι της οικογένειας Μητρετώδη, στάθηκε στο ύψος του. Προτίμησε να παραμείνει για άγνωστο χρονικό διάστημα στη φυλακή, παρά να υπάρχει οποιαδήποτε άλλη κίνηση, που και δικαιολογημένη και επιθυμητή θα ήταν από την πλευρά της οικογένειάς του και ειδικά της μητέρας του.

Η μητέρα του Άγγελου Μητρετώδη όχι μόνο σεβάστηκε την επιθυμία του γιου της, αλλά επέμεινε σ’ αυτή μέχρι τέλους.


Το thrakinea.gr, έμαθε για την απαίτηση του νεαρού ανθυπολοχαγού, όταν πολιτικός της κεντρικής πολιτικής σκηνής συναντήθηκε με τις δύο οικογένειες στην Ορεστιάδα και πρότεινε στις δύο μητέρες να στείλουν επιστολή στη σύζυγο του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Εμινέ, απευθυνόμενες στην Εμινέ Ερντογάν ως μάνα προς μάνα.

Η απάντηση της μητέρας του Άγγελου Μητρετώδη ήταν άμεση και απέκλεισε κάθε τέτοιο ή παρόμοιο ενδεχόμενο.

«Ο γιος μου, μου είπε να μην παρακαλέσω κανέναν» και η συζήτηση έκλεισε.

Αναμφισβήτητα η δύναμη του φυλακισμένου στρατιωτικού για να έχει τέτοια «απαίτηση» ήταν μεγάλη.

Η δύναμη της μητέρας του, όμως να υπακούσει, είναι απίστευτη!


Πηγή: thrakinea.gr


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]