Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Το "ηθικό πλεονέκτημα" της αριστεράς και το ήθος των ελλήνων πατριωτών


Κωμικές σκηνές στο διαδίκτυο, με Τούρκους να σπάζουν αμερικανικά ηλεκτρονικά και να χύνουν κόκα-κόλα στην λεκάνη, για να… τιμωρήσουν τον Τραμπ. Πριν από δύο χρόνια είχαν σκοτώσει τον Ρώσο πρεσβευτή, από μίσος στους Ρώσους. Αυτό, για όσους πιστεύουν ότι η ένταση Τουρκίας - ΗΠΑ θα διαρκέσει πολύ. Οι Αμερικανοί τον Ερντογάν δεν θέλουν. Την Τουρκία την λατρεύουν.

Ηχηρό, διπλό καμπανάκι για την πορεία της απασχόλησης και την "ποιότητα" των θέσεων εργασίας που δημιουργούνται, χτύπησαν στην ηγεσία του υπουργείου Εργασίας τα στοιχεία του πληροφοριακού συστήματος Εργάνη για τον μήνα Ιούλιο.

Είναι η δεύτερη φορά μέσα στην κρίση (η πρώτη ήταν τον Ιούλιο του 2015) που η απασχόληση μειώθηκε κατά 8.610 θέσεις εργασίας, στην αιχμή της τουριστικής περιόδου. Και φυσικά, το μεγάλο ποσοστό των προσλήψεων είναι μερικής απασχόλησης. Κατά τα άλλα, η κυβέρνηση ενδιαφέρεται για την ανάπτυξη. [Μήπως πρέπει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του ο Καρανίκας;]

Αυτοί οι Τούρκοι είναι ο… ισχυρός στρατός; Δημοσίευσαν τα τουρκικά ΜΜΕ ότι Κούρδοι του ΡΚΚ σκότωσαν τέσσερις Τούρκους στρατιωτικούς. Και μετά από λίγο η Νομαρχία Αντιγιαμάν εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρεται ότι οι τρεις από τους τέσσερις νεκρούς στη συμπλοκή, σκοτώθηκαν από… φίλια πυρά.


Την ώρα που μια στρατιωτική δύναμη μετέβαινε στην περιοχή όπου είχε σκοτωθεί ένας στρατιώτης από πυρά ανταρτών του ΡΚΚ, ένα ιδιωτικό αυτοκίνητο μετέφερε τρεις τραυματίες Τούρκους στρατιώτες. Το τμήμα της στρατοχωροφυλακής, θεώρησε ότι το Ι.Χ. ανήκε στους αντάρτες του ΡΚΚ και χωρίς να το εξακριβώσει, το γάζωσαν με τα όπλα τους, σκοτώνοντας τους συναδέλφους τους.

Το δημοσιεύσαμε χθες, κάνοντας υπερήφανους τους Έλληνες κατά συνείδηση. Ο Μητρετώδης, απαίτησε από τη μητέρα του να μην παρακαλέσει κανέναν για την αποφυλάκισή του. Η μητέρα του σεβάστηκε και τίμησε την επιθυμία του γιου της.

Ένας πολιτικός της κεντρικής πολιτικής σκηνής συναντήθηκε με τις οικογένειες των δύο στρατιωτικών στην Ορεστιάδα και πρότεινε στις μητέρες τους να στείλουν επιστολή στη σύζυγο του Ερντογάν, Εμινέ, απευθυνόμενες σε αυτήν ως μάνα προς μάνα. «Ο γιος μου μού είπε να μην παρακαλέσω κανέναν», ήταν η κάθετη απάντηση της μητέρας του Άγγελου Μητρετώδη, μην αφήνοντας κανένα περιθώριο για περαιτέρω συζήτηση.

Αυτή είναι η διαφορά του… "ηθικού πλεονεκτήματος" της Αριστεράς, με σκόπευση την διατήρηση στην εξουσία χωρίς φραγμούς, ενώ η στάση του Έλληνα στρατιωτικού, είναι το ήθος των Ελλήνων πατριωτών. Δεν συναντιούνται αυτά τα δύο μεταξύ τους.

Όταν ήταν καγκελάριος της Γερμανίας ο Χέλμουτ Κολ είχε συζητήσει με την Μάργκαρετ Θάτσερ πως θα μειώσει κατά 50% μέσα σε τέσσερα χρόνια τον αριθμό των Τούρκων που ζούσαν στην Γερμανία, δημοσιεύει το Spiegel. Ο Κολ είχε πει «ότι ήταν απαραίτητο να μειωθεί ο αριθμός των Τούρκων κατά 50% - αλλά δεν μπορούσε να δηλώσει κάτι τέτοιο δημόσια. Είναι αδύνατον η Γερμανία να ενσωματώσει τον τρέχοντα αριθμό των Τούρκων μεταναστών».

Δεν το έκανε ο Κολ πριν από 40 χρόνια, και μετά από άλλα 40 θα είναι οι Τούρκοι που θα διώξουν από την Γερμανία το 50% των Γερμανών.

Καλλισθένης εν δήμω
Voria



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]