Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τραμπ κατά Τουρκίας: Δεν έχετε δει τίποτα ακόμα


Οργισμένη ήταν η αντίδραση του Αμερικανού προέδρου στην είδηση ότι απορρίφθηκε και πάλι η αίτηση αποφυλάκισης του πάστορα Μπράνσον από τις τουρκικές αρχές. «Δεν μπορούν να παίρνουν τους ανθρώπους, θα δείτε τι θα συμβεί», σημείωσε ο Ντόναλντ Τραμπ.

«Η Τουρκία αποτελεί πρόβλημα εδώ και πολύ καιρό. Δεν έχουν ενεργήσει ως φίλοι. Θα δείτε τι θα συμβεί» δήλωσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ σε δημοσιογράφους στον περίβολο του Λευκού Οίκου.

«Θα έπρεπε να μας τον έχουν δώσει πίσω εδώ και πολύ καιρό και η Τουρκία, κατά την άποψή μου, ενήργησε πολύ, πολύ άσχημα. Δεν πρόκειται να το δεχτούμε χωρίς να κάνουμε τίποτα. Δεν μπορούν να παίρνουν τους ανθρώπους μας», συνέχισε, αφήνοντας να εννοηθεί ότι η ΗΠΑ θα αντιδράσουν με νέα μέτρα κατά της Τουρκίας.

Ο Αμερικανός πρόεδρος επεσήμανε ότι ο πάστορας Μπράνσον είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και δεν έχει καμία σχέση με τις κατηγορίες κατασκοπίας που του αποδίδει η Τουρκία. «Ο πάστορας Μπράνσον δεν είναι κατάσκοπος», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ντ. Τραμπ.

Οι δηλώσεις Τραμπ έρχονται σε συνέχεια αντίστοιχων δηλώσεων του υπουργού Οικονομικών των ΗΠΑ, Στίβεν Μνούσιν, σύμφωνα με τις οποίες υπάρχουν ήδη έτοιμες νέες κυρώσεις οι οποίες και θα επιβληθούν στην Άγκυρα εάν δεν απελευθερώσει τον πάστορα Άντριου Μπράνσον.








Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]