Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Αν δεν φύγει ο Τσίπρας, κινδυνεύουμε όλοι


Η μοιραία «φιέστα» Τσίπρα με τους καμένους και τους πνιγμένους
Πόσους ακόμα θα θρηνήσουμε πριν φύγει ο ανίκανος πολιτικός εγκληματίας;
Άρχισε η πολιτική μεταγωγή του Υβριστή Αλέξη Κουφο-τσίπρα, σαν του φίλου του, του «Λουκά 17»

Πρώτο θέμα επιβίωσης για την Ελλάδα δεν ήταν πια έτσι κι αλλιώς το να φύγει ο τελειωμένος Τόσκας, αλλά ο ίδιος ο Τσίπρας και ολόκληρη η εθνικά επικίνδυνη πολιτική συμμορία της οποίας ηγείται. Το τσούρμο των πιο άσχετων, ασυνείδητων και ανίκανων πολιτικοκοινωνικών παράσιτων που έχουν περάσει ποτέ από τον πολύπαθο αυτό τόπο είναι πλέον θανάσιμα ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ για μείζονες καταστροφές «και στην ευθεία και στην μπουνάτσα», που λέει ο λόγος (πόσο μάλλον αν κάτι πάει πολύ στραβά). ΜΑΝΔΡΑ, 23 νεκροί. ΜΑΤΙ, 90 και ακόμη μετράμε!!! Στην τρίτη (αν εξαιρέσουμε τον Σαρωνικό, με τη μόλυνση και τα ψάρια του), πόσοι θα είναι οι αδικοχαμένοι; 1.000 και βάλε;

Και όλα αυτά έχει σημασία να τα θυμόμαστε διότι και στις δύο περιπτώσεις, τόσο στις πλημμύρες όσο και στις πυρκαγιές, και ανεξάρτητα από το ότι όντως είχαμε ακραία φαινόμενα, το κράτος του 44χρονου ακόμη «εκπαιδευόμενου» (κατά τους συμβούλους του) Τσίπρα ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ. Δεν έδωσε καν τη μάχη. Στη Μάνδρα είναι ακόμη άφαντο! Όσο για το Μάτι-Νέα Μάκρη, η ίδια η ΕΛ.ΑΣ. και η Πυροσβεστική ομολόγησαν ότι έκαναν από 2 έως 4 ώρες για να αναλάβουν δράση με ΤΡΑΓΙΚΑ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΟ ΤΡΟΠΟ.
Ιδού, λοιπόν, η ειδοποιός διαφορά. ΤΟΣΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ, χωρίς να πέσουν καν στον πόλεμο δύο Σώματα που δεν μπορούν να κατηγορηθούν για απειρία ή δειλία. Θυμάμαι άλλες φορές που δυστυχώς μετράγαμε καμένους πυροσβέστες... Τώρα; Δεν τους έστειλαν καν! Ιδού η κυρίαρχη κορυφαία πολιτική ευθύνη του πρωθυπουργού, ο οποίος μέχρι σήμερα δεν έχει αναγνωρίσει κανένα λάθος στους προσωπικούς του χειρισμούς, στον μηχανισμό που δεν κινητοποίησε γιατί... έλειπε για αναψυχή σαν τον Ψηνάκη. Κάνει τον ανεύθυνο άρχοντα, την αρσενική Γαϊδούρου, τη φιλενάδα του που επίσης είχε εξαφανιστεί και σ’ αυτή την καταστροφή, αλλά ήξερε να χοροπηδάει δίπλα του μεταξύ των ολίγων καθόλου εκλεκτών στη γελοία «φιέστα» της γραβάτας στο Ζάππειο.


Η πρώτη ουσιαστικά κυβερνητική δράση ανελήφθη με τη σύσκεψη-παρωδία του «μόλις 44», που επιστρατεύτηκε, εκ του πονηρού, από τους συνήθεις υπόπτους, πλην άχρηστους ειδικούς συμβούλους του για να ΠΕΙ ΨΕΜΑΤΑ και να ΩΡΑΙΟΠΟΙΗΣΕΙ την πιο μεγάλη τραγωδία. Συνηθισμένοι στο να «περνάει» ό,τι μπαρούφα πετάει ο ζογκλέρ του ψέματος Τσίπρας, θεώρησαν μικρολεπτομέρεια την απόκρυψη νεκρών! Εδώ ο μετρ της προπαγάνδας και μάγος του μαύρου-άσπρου διέπραξε το κορυφαίο και μέγιστο λάθος που σηματοδοτεί ήδη το πολιτικό τέλος του, μια που και η δική του μεταγωγή υπό μία έννοια ξεκίνησε: ΤΗΝ ΥΒΡΗ με την αρχαία έννοια της λέξεως απέναντι σε ΝΕΚΡΟΥΣ (η υπέρβαση του ανθρώπινου μέτρου, αλαζονική συμπεριφορά, αυθάδεια που πηγάζει από ένα υπερβολικό πάθος ή από τη συναίσθηση μιας υπερβολικής δύναμης), σε αγωνιούντες συγγενείς και όλο τον Ελληνισμό. «Έπαιξε» με τα καμένα και τα πνιγμένα θύματα ο ΥΒΡΙΣΤΗΣ Τσίπρας λες και θα μπορούσε να εξαφανίσει τις σορούς. Εκείνη τη στιγμή γνώριζε ότι οι νεκροί ήταν πάνω από 40. Κι όμως, έκανε τον παπατζή των χαμένων ψυχών: Εδώ τα πτώματα - εκεί τα πτώματα - πού είναι τα πτώματα; Να θυμίσουμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που διαπράττει παρόμοια ΥΒΡΗ. Στην περίπτωση της Μάνδρας, όπου δεν τολμούσε να εμφανιστεί, πέρασε... από την Περιφερειακή για τα μάτια της κάμερας, για να πάει αμέσως μετά να πάρει το LEAR JET για ένα από τα γνωστά εθνικής σημασίας ταξίδια του στη Σουηδία όπου θα μιλούσε για... «κοινωνικά θέματα». Και τότε το είχαν αποκρύψει! Τώρα, πάλι με το LEAR JET γύριζε από τη Βοσνία όπου είχε πάει για να πάρει... βραβείο. Αυτά είναι που φοβόμαστε.

Όταν χωρίς λόγο στην ουσία μετράμε τη μία φορά 23 νεκρούς και τη δεύτερη 90 και βλέπουμε, έτσι στο άσχετο, σαν σε εκδρομή τρόμου τέτοιες εκατόμβες, τι θα γίνει σε μια μεγάλη ενεργή εθνική κρίση, ας πούμε σε ένα επεισόδιο με την Τουρκία; Τώρα έφυγε εις εκ των δύο εγκεφάλων της κίνησης (ΔΙΑ)ΠΡΑΤΤΩ, ο Τόσκας, προστάτης εξτρεμιστών αναρχοβομβιστών και εγκληματιών. Έμεινε πίσω ο δεύτερος της... ομάδας και αρχηγός του, ο ΚΟΤΖΙΑΣ, που ήδη έχει κάνει το (ΔΙΑ)ΠΡΑΤΤΩ όνομα και πράγμα με την εθνική προδοτική συμφωνία των Πρεσπών. Το ντοκουμέντο με τον Ζάεφ να μιλάει για Βόρεια Μακεδονία σε ελληνικό έδαφος, μαζί με άλλα, όπως πλάνα του βίντεο Τσίπρα με την ΥΒΡΗ για τους 90 νεκρούς, αρκούν για να μην ξαναβγεί ποτέ ο ΣΥΡΙΖΑ... από τις αγροτικές! Όχι από τις κάλπες, από τις άλλες, εκεί που πήγαν τον Κουφοντίνα για να τον βολέψουν την ώρα που μετράγαμε έναν ακόμη νεκρό, τη μητέρα του 6 μηνών βρέφους-θύματος στο ΜΑΤΙ. Οχι βουλευτικές - κατευθείαν αγροτικές πάει για κάποιους Συριζαίους η δουλειά.

Ο ΚΥΝΙΣΜΟΣ, Η ΥΒΡΙΣ και η ΚΑΚΟΗΘΕΙΑ μαζί με τη βαριά ανικανότητα σε συνθήκες περιορισμένης κρίσης που επέδειξε ο πρωθυπουργός είναι πράγματα που μας κάνουν να ΤΡΕΜΟΥΜΕ στην ιδέα του τι ακόμα μπορεί να πάθει η Ελλάδα στα χέρια του. Από την τραγωδία με τους σχεδόν ΕΚΑΤΟ ΝΕΚΡΟΥΣ στο Μάτι έως την πολιτική τραγωδία των Πρεσπών (εάν και εφόσον υλοποιηθεί η προδοσία-παρωδία) υπάρχουν αμέτρητες παραλλαγές στις οποίες μπορεί άνετα να πρωτοστατήσει... ο Αλέξης ΚΟΥΦΟ-ΤΣΙΠΡΑΣ. Γιατί αν σε κάτι ταιριάζει με τον σίριαλ κίλερ της 17Ν είναι η ευκολία και... η αναισθησία με την οποία αναλαμβάνουν... πολιτική ευθύνη για αμέτρητα θανατικά και... μετά πάνε καμιά εκδρομή να ξεχαστούν! Κατά τα λοιπά, ΟΚ, ναι, ο Αλέξης ΚΟΥΦΟ-ΤΣΙΠΡΑΣ δεν είναι Κουφοντίνας, υπό την έννοια ότι δεν πατούσε ο ίδιος τη σκανδάλη. (Αυτός απλώς μετράει τους νεκρούς.) Βλέποντας όμως το ΑΠΑΘΕΣ ύφος του και την αδίστακτη υποκριτική στάση του τόσο στη Μάνδρα όσο και στο Μάτι, αναρωτιέσαι, κατά βάθος, αν σε άλλες συνθήκες θα την πατούσε κιόλας τη σκανδάλη κι ο ίδιος, εάν χρειαζόταν. Μπααα... Αποκλείεται! Διότι το θρασύδειλο αυτό εκπαιδευόμενο ανθρωπάκι των μόλις 44 ετών, κατά Βερναρδάκη (του συμβούλου «εγκεφάλου» που του έδωσε τη χαριστική επικοινωνιακή βολή), είναι απλώς ένας εξωνημένος πολιτικός. Ο πιο εξωνημένος. Με διεθνές τιμολόγιο. Αρα κατ’ εντολή και με προστασία. Και μετά γελά. Σαν τον τρελό. Σαν τον ΝΕΡΩΝΑ...

ΥΓ.: Α, και μία ακόμη διαφορά. Τουλάχιστον ο φονιάς Κουφοντίνας με ωμότητα και αιματηρή ειλικρίνεια αναλαμβάνει την ευθύνη όλων των φονικών της οργάνωσής του. Αντίθετα, ο φίλος του, ο Αλέξης ΚΟΥΦΟ-ΤΣΙΠΡΑΣ, προσφεύγει στα πιο χυδαία ψέματα και στις ακόμη πιο προσβλητικές ΥΒΡΕΙΣ απέναντι στους νεκρούς. Τόσο που φτάνεις στο σημείο να απορείς ποιος από τους δύο έχει πιο άρρωστο εγκληματικό μυαλό. Αν δεν φύγει ο Τσίπρας, κινδυνεύουμε όλοι πια ανά πάσα ώρα, ανά πάσα στιγμή, για νέο Μάτι ή για άλλα εθνικά, ακόμη πιο καταστροφικά φαινόμενα.

Θ. Αναστασιάδης
Πρώτο ΘέμαΟι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

 1. Θανατηφόρα καρφιά τα λόγια σου Θέμο Αναστασιάδη για τον Τσιπρο-σύριζα, επειδή είναι αληθινά. Και επειδή είναι αληθινά, είναι ταυτόχρονα σειρήνες συναγερμού για όλους τους Έλληνες που δεν έχουν ενταχθεί από συμφέρον (τι άλλο;) στο καθεστωτικό σύστημα, που δεκαετίες τώρα οδηγεί σε αργό και μεθοδικό θάνατο την Ελλάδα.
  Όμως είναι ανάγκη να συνεχίσεις προς αυτήν την κατεύθυνση και να μας πεις πώς θα απαλλαγεί η Ελλάδα από τους καθεστωτικούς που την πνίγουν. Και δε φαντάζομαι να εξευτελίσεις την ιδιαίτερη ευφυΐα σου, προκρίνοντας ψήφο σε "παλιά και ήδη δοκιμασμένα" καθεστωτικά κουρέλια. Βέβαια κανείς δε μπορεί να συγκριθεί με τον Τσιπρο-σύριζα.
  Αλλά αποτελεί άραγε λύση στα τεράστια προβλήματα της Ελλάδος να διαλέγουμε κάποια από τις αποχρώσεις του γκρι για να αποφύγουμε το κατάμαυρο, σαν τον απροσδόκητο Χάρο που καρβούνιασε ανθρώπους στο Μάτι, του Τσιπρο-σύριζα;
  Τώρα η Ελλάδα έχει ανάγκη από κάτι λευκό, πάλλευκο, σαν το φως του ήλιου της! Δε σώζεται με κανένα άλλο χρώμα, πολύ περισσότερο με τα μαυρόγκριζα των Μητσοτακαίων και της Ν.Δ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Η αλήθεια είναι πικρή για την συμμορία Αλέξης & CIA (αφού είναι υποτελής των σκοτεινών κέντρων των ΗΠΑ που ακόμη κινούν νήματα της Χιλαρυ Κλίντον για την ΝΤΠ) και είναι προς τιμήν σου Θέμο που την διατυπώνεις τόσο αιχμηρά και ξεκάθαρα. Πιστεύω όμως ότι πρέπει να γράψεις ΚΑΙ ένα άρθρο καταπέλτη για τα συνολικά εγκλήματα του Αλέξη και της συμμορίας του εναντίον του Ελληνικού λαού και της Ελλαδας μας από την στιγμή ανάληψης της εξουσίας τους έως σήμερα. Για την τεράστια εξαπάτηση του λαού σχετικά με τα μνημόνια, για την εσχάτη προδοσία τους σε πολλά θέματα, για το χάος των λαθρομεταναστών, για την άδικη φορομπιχτηκή πολιτική τους, για...είναι τεράστιο το κατηγορητήριο. Και επειδή είναι πλέον αποδεδειγμένα ΕΦΙΑΛΤΕΣ για την πατρίδα μας, δεν αρκεί να παραιτηθούν και να φύγουν. Αυτό θα είναι πολύ βολικό για τους δωσίλογους, πρέπει να καταδικαστούν από ειδικό δικαστήριο ή στρατοδικείο στην εσχάτη των ποινών και να εκτελεστούν άμεσα στο Γουδί ή στην πλατεία Συντάγματος, πριν διαφύγουν και γελάνε καλοπερνώντας σε κάποιο φορολογικό παράδεισο ως ανταμοιβή τους για την δολοφονία του Ελληνισμού.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]