Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τόσο απελπισμένοι, τόσο άθλιοι...


Θα μπορούσαμε να κάνουμε χαβαλέ με την κυβέρνηση, με τον Καμμένο, με τον Τζανακόπουλο, με τον Βούτση ή και με τον die hard Αλέξη Τσίπρα. Θα ήταν όλα μια κακόγουστη παράσταση για την οποία θα βάζαμε τα γέλια αν δεν ήταν τόσο σοβαρή η κατάσταση.

Πρόκειται περί μιας απίστευτα πρόχειρης κι επικίνδυνης κυβέρνησης που προκειμένου να διασωθεί παίζει ακόμη και με τη Δημοκρατία.

Τοtweetτου Καμμένου που συνέδεε την επιχείρηση εισβολής στο γραφείο του Κατσίκη με τα σχέδια κατάλυσης του πολιτεύματος θα πρέπει να μείνει στην ιστορία. Να διδάσκεται στα σχολεία για το πόσο μπορεί να εξευτελιστεί ένας πολιτικός, πόσο μπορεί να γίνει ρόμπα μια ολόκληρη κυβέρνηση.

Ο Ρουβίκωνας ήταν βρε παιδιά πίσω από την επιχείρηση στον Κατσίκη. Ποια επιχείρηση δηλαδή, την πόρτα χτύπησαν, τους είδαν από το ματάκι και την κοπάνησαν…

Τα δικά σας παιδιά ήταν, δεν ήταν ούτε μπράβοι που απειλούσαν τον Κατσίκη για να φύγει από το μαντρί, ούτε ο Μαρινάκης, ούτε ο Σαββίδης, ούτε κανείς άλλος ύποπτος επιχειρηματίας που θέλει να ρίξει τη λαοπρόβλητη κυβέρνηση.

Ούτε βεβαίως ήταν… ακροδεξιοί, όπως είπε ο Βούτσης. Άλλη ξεφτίλα εκεί. Ο πρόεδρος της Βουλής να προβλέπει τι ήταν η επίθεση. Γιατί δεν έπαιρνε τους Ρουβίκωνες να τους ρωτήσει, σίγουρα έχει τα τηλέφωνά τους.

Χωρίς να αποκλείει ένα ευρύτερο σχέδιο αποσταθεροποίησης, ο κ. Βούτσης τόνισε ότι «η απερίφραστη καταδίκη τέτοιων ακραίων φασιστικών ενεργειών πρέπει να είναι «πάνδημη», «καθολική» και να μην γίνεται επιλεκτικά ή συμψηφιστικά χαϊδεύοντας απόψεις που στις ακραίες τους εκφάνσεις οδηγούν σε βίαιες ενέργειες».

Εννοείται ότι ο κ. Βούτσης και… πάνδημος ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταδικάζει από εδώ και στο εξής τις επιθέσεις του Ρουβίκωνα. Αν επιτεθεί σε βουλευτή της ΝΔ θα είναι σχέδιο… αποσταθεροποίησης της Δημοκρατίας; Έτσι για να το ξέρουμε.

Ο κ. Βούτσης έκανε λόγο για «μικρή ομάδα ακραίων, που με ακραία, διχαστικά συνθήματα και ενέργειες προσπαθούν να δημιουργήσουν και να επιβάλουν κλίμα εκφοβισμού προς κόμματα και βουλευτές».

Παράλληλα ο πρόεδρος της Βουλής, τόνισε την ανάγκη «δημοκρατικής επαγρύπνησης όλων των πολιτικών δυνάμεων του δημοκρατικού τόξου απέναντι σε ακραίες ακροδεξιές ενέργειες και προσπάθειες εκφοβισμού των βουλευτών», σημειώνοντας ότι κάποιοι προσπαθούν να τους δώσουν «οξυγόνο». «Αυτό πρέπει να αποτραπεί. Δεν πρέπει να δίνεται «οξυγόνο» σε οποιαδήποτε ακροδεξιά ομάδα που προσπαθεί με ακραίες ενέργειες να δημιουργήσει και να επιβάλει κλίμα εκφοβισμού», επεσήμανε.

Η ξεφτίλα του Βούτση και του Καμμένου έρχεται σε συνέχεια όλων των επικίνδυνων σεναρίων συνωμοσίας που διακινούν από χθες στην κυβέρνηση. Είναι τόσο απελπισμένοι, είναι τόσο άθλιοι που παίζουν παιχνίδια με το πολίτευμα.

Καλά εκείνος ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας που έχει καθοριστικό ρόλο στην υπεράσπιση του πολιτεύματος που βρίσκεται;

AntiNews


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]