Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μέρκελ: Να εξετασθεί μια «συμμαχία προθύμων» στο μεταναστευτικό


Χρειάζονται περαιτέρω μεταρρυθμίσεις στην ευρωζώνη μετά το επιτυχημένο πρόγραμμα της Ελλάδας, όλοι πρέπει να ακολουθούν τους κανόνες, δεν θα γίνει ενοποίηση χρέους, τόνισε η Άνγκελα Μέρκελ.

Πρόσθεσε ότι πρέπει να γίνουν συνομιλίες με τις ΗΠΑ για να αποφευχθεί ο εμπορικός πόλεμος, ενώ για το μεταναστευτικό ζήτημα είπε ότι δεν είμαστε ακόμη εκεί που θέλουμε.

Όπως μεταδίδει το Reuters, σημείωσε ότι οι Ευρωπαίοι ηγέτες δεν θα καταφέρουν να έχουν κοινή συμφωνία για το άσυλο σε αυτή τη Σύνοδο, ενώ, όπως είπε, όλοι στην Ευρώπη συμφωνούν ότι πρέπει να μειωθεί η παράνομη μετανάστευση.

Η απόφαση μας να ανοίξουμε τις πόρτες μας στους πρόσφυγες το 2015 δεν ήταν μονομερής. Ενεργήσαμε για να βοηθήσουμε την Αυστρία και την Ουγγαρία, είπε.

Πρέπει να επιστρέψουμε στους κανόνες που ίσχυαν πριν τον Σεπτέμβριο του 2015, επειδή οι αριθμοί των μεταναστευτικών ροών έχουν μειωθεί, να αναζητήσουμε συμφωνίες με τις χώρες της Αφρικής όπως κάναμε και με την Τουρκία, ανέφερε.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]