Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ολλανδία: Μπάρμπεκιου με χοιρινό σε τζαμιά


Να απαγορευτεί το μπάρμπεκιου λόγω Ραμαζανιού και στην Ολλανδία; Μάλλον έτσι θέλει η Άγκυρα, αλλά κάποιοι Ολλανδοί είχαν άλλη γνώμη. Ο Τούρκος υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων Ομέρ Τσελίκ εξανέστη. Δεν μπορεί να αντέξει την τσίκνα από τις ψησταριές των Ολλανδών που τόλμησαν, άκουσον-άκουσον, να ψήσουν χοιρινό, στην πατρίδα τους, κοντά σε τζαμί στο Ρότερνταμ!

«Την ώρα του γεύματος ιφτάρ του ραμαζανιού μέλη φασιστικής οργάνωσης πραγματοποίησαν μπάρμπεκιου μπροστά από το τζαμί Λαλελί του Ρότερνταμ και έψηναν χοιρινό», είπε ο Τσελίκ.

Μέλη των «Πατριωτών Ευρωπαίων κατά της ισλαμοποίησης της Δύσης», του γνωστού Pegida που δραστηριοποιείται και στην Ολλανδία, μέσω των κοινωνικών δικτύων, προγραμμάτισε μπάρμπεκιου πάρτι με χοιρινό έξω από τζαμιά στο Ρότερνταμ, την Ουτρέχτη, τη Γκούντα, τη Χάγη και το Άρνεμ.

Σύμφωνα με τους Τούρκους ο δήμαρχος του Ρότερνταμ έδωσε άδεια για την εκδήλωση κάτι που ο ξεχασιάρης Τσελίκ χαρακτηρίζει ως «παντοτινή αθάνατη προσπάθεια των εγκλημάτων μίσους στην ιστορία». Αξίζει να σημειωθεί ότι ο δήμαρχος του Ρότερνταμ είναι μουσουλμάνος μαροκινής καταγωγής!

Βέβαια πριν μιλήσει για εγκλήματα μίσους ο Τσελίκ θα ήταν σκόπιμο να ρίξει μια ματιά στα κιτάπια της τουρκικής ιστορίας, του κατά δικού τους εθνικού ποινικού μητρώου. Από πού να ξεκινήσει κανείς… Σφαγές, ατιμώσεις, λεηλασίες, βίαιοι εξισλαμισμοί, Έλληνες, Αρμένιοι, Κούρδοι, Ασσύριοι, Αλεβίτες, Σέρβοι, Βούλγαροι, Εβραίοι…

Δεν αφήσατε και κανέναν όρθιο, μόνο τους Χαβανέζους γιατί δεν τους φτάσανε. Ας σταματήσουν λοιπόν το παραμύθι με τα δικαιώματα των μουσουλμάνωνκαι ο πολύς κύριος Τσελίκ να λέει πως οι «μουσουλμάνοι δίδαξαν ανθρωπισμό» και να ζητά να αφήσουν λουλούδια οι μουσουλμάνοι εμπρός στο τζαμί.

Το Ισλάμ δεν επεκτάθηκε με λουλούδια, αλλά με το γιαταγάνι και οι Ευρωπαίοι αρχίζουν να το θυμούνται και πάλι. Το βέβαιο είναι πάντως ότι έτσι δεν γίνεται προκοπή. Οι μουσουλμάνοι δεν θα επιβάλουν κώδικα διατροφικής συμπεριφοράς επειδή αποφάσισαν να νηστέψουν.

Όπως ασφαλώς κι εμείς δεν θα είχαμε δικαίωμα να πούμε οτιδήποτε, εάν τη Μεγάλη Εβδομάδα αποφάσιζαν δίπλα μας να φάνε σουβλάκι… κοτόπουλο.

Defence-Point


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου




Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]