Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

«Ορθοδοξία και Κολυμπάρι, δύο χρόνια μετά»


Μια σημαντική ημερίδα στη Θεσσαλονίκη!

Μια πολύ σημαντική ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στις 16 Ιουνίου στη Θεσσαλονίκη, με αφορμή τα δύο χρόνια που συμπληρώνονται σε λίγο από την ψευδοσύνοδο της Κρήτης, αυτό το συνέδριο «πλανώντων, πλανωμένων και πονηρευομένων», που διεξήχθη υπό την προστασία και στενή εποπτεία του αμερικάνικου ΥΠΕΞ, των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών και άλλων ευαγών ιδρυμάτων της Νέας Τάξης και που επιχείρησε (ανεπιτυχώς πάντως) να προχωρήσει την υλοποίηση των στόχων της οικουμενιστικής κίνησης, δηλαδή την ψευδοένωση των δήθεν Εκκλησιών της Δύσης με την Ορθόδοξη Εκκλησία και φυσικά την προώθηση του κύριου απώτερου στόχου που δεν είναι άλλος από την παγκόσμια Πανθρησκεία.

Πού όμως βρισκόμαστε δύο χρόνια μετά;
Πόσο έχει προχωρήσει το οικουμενιστικό ξεσάλωμα στην προσπάθεια κάποιων να επιβάλλουν σε όλο τον ορθόδοξο κόσμο τα κακοδόξως και ληστρικώς συμπεφωνημένα της (αποτυχημένης επαναλαμβάνω) ψευδοσυνόδου, έστω και εκ των υστέρων;
Πόσες μεταστάσεις έχει κάνει ακόμη έκτοτε αυτός ο νεοταξίτικος και νεοεποχίτικος καρκίνος, που φυσικά αποτελεί και μείζον (όχι μόνο πνευματικό, αλλά και γενικότερα) πρόβλημα της πατρίδας μας;
Ποια είναι και ποια οφείλει να είναι η αντίσταση απέναντι σε όσα εξελίσσονται;
Ποια είναι η αλήθεια για τις διακοπές μνημοσύνου και τα άλλα μέτρα ορθόδοξης αντίδρασης;

Εμπεριστατωμένες απαντήσεις για όλα αυτά (θεολογικές, εκκλησιολογικές, αλλά και ευρύτερες) θα δώσει λοιπόν η ημερίδα με τίτλο «Ορθοδοξία και Κολυμπάρι, δύο χρόνια μετά» και υπότιτλο «Αίρεση Καθαίρεση - Ορθόδοξη Αντίσταση», που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη (Σάββατο 16 Ιουνίου, ξενοδοχείο Grand Hotel Pallace, 9.00 πμ - 13.30 μμ).

Μια ημερίδα ουσίας και αγωνιστικού στίγματος, κόντρα στα χλιδάτα πολυήμερα συνέδρια των Θεολογικών Σχολών και των μεγάλων Μητροπόλεων, που είχαν απροκάλυπτο στόχο τη διαφήμιση της Παναίρεσης και τη διάδοση της πλάνης.

Μεταξύ των εισηγητών αναφέρουμε τον κορυφαίο θεολόγο και πατρολόγο μας π. Θεόδωρο Ζήση, τους επίσης γνωστούς αγωνιστές κληρικούς π.Αναστάσιο Γκοτσόπουλο, π.Άγγελο Αγγελακόπουλο, π.Φώτιο Βεζύνια και π.Νικόλαο Μανώλη, αλλά και δύο λαϊκούς: τον δάσκαλο και πολιτικό επιστήμονα Απόστολο Σαραντίδη και τον διδάκτορα Ιστορίας Νεκτάριο Δαπέργολα (γνωστούς αμφοτέρους μεταξύ άλλων και για την αρθρογραφία τους σε θέματα Οικουμενισμού και ορθόδοξης πίστης).

Κατωτέρω επισυνάπτουμε την αφίσα και το πρόγραμμα της ημερίδας.

Σε μια εποχή που η ορθόδοξη πίστη βάλλεται από τα συντονισμένα παπαγαλάκια του Οικουμενισμού και οι υπερασπιστές της λοιδωρούνται ως ακραίοι και σκοταδιστές, επειδή τολμούν απλώς να διακηρύττουν τα επί αιώνες αυτονόητα, θα ήταν πραγματικά ευχής έργο τη μοναδική αυτή εκδήλωση να παρακολουθήσουν όσοι περισσότεροι ορθόδοξοι χριστιανοί μπορούν. 
Και βέβαια όχι μόνο από τη Θεσσαλονίκη…


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]