Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Αρχηγός ΓΕΕΘΑ: Υπάρχει αριθμητική και ποιοτική αναβάθμιση της τουρκικής προκλητικότητας


Στην διαπίστωση πως υπάρχει αριθμητική και ποιοτική αναβάθμιση της τουρκικής προκλητικότητας με αποκορύφωμα των σύλληψη και κράτηση των δύο στρατιωτικών στον Έβρο προχώρησε ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ.

Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ αναφέρθηκε στα στατιστικά στοιχεία του 2017 και του πρώτου πενταμήνου του 2018 παρόντος του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου που πραγματοποίησε επίσκεψη στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας όπου ενημερώθηκε για τα θέματα των Ενόπλων Δυνάμεων.

Τον ΠτΔ υποδέχθηκε σύσσωμη η πολιτική ηγεσία του υπουργείου και η στρατιωτική ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων.

Ο ΥΕΘΑ έδωσε στον ΠτΔ ως αναμνηστικό μια πιστόλα από το Πολεμικό Μουσείο και την σημαία από το φυλάκιο της Καλολήμνου, με τον ΠτΔ να τονίζει πως οι σημαίες στην Ελλάδα δεν υποστέλλονται.

Στην συνέχεια ο ΠτΔ ξεναγήθηκε στο Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων όπου παρακολούθησε την διάταξη των πλοίων του Πολεμικού Ναυτικού που συμμετέχουν στην άσκηση «Καταιγίς 2018», η οποία διεξάγεται αυτές τις ημέρες στο Αιγαίο. Επιπρόσθετα ο ΠτΔ συνομίλησε ζωντανά με μέλη του πληρώματος της φρεγάτας «Έλλη», που βρίσκεται στην Κύπρο, με στρατιώτες στο ακριτικό φυλάκιο της Καλολήμνου, και με πιλότους της 130 αεροπορικής βάσης Λήμνου.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. "Ο ΥΕΘΑ έδωσε στον ΠτΔ ως αναμνηστικό μια πιστόλα από το Πολεμικό Μουσείο και την σημαία από το φυλάκιο της Καλολήμνου, με τον ΠτΔ να τονίζει πως οι σημαίες στην Ελλάδα δεν υποστέλλονται"


    Αρκει να μην καταπατουνται οι βραχονησιδες απο Ελληνες!!


    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]