Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Με σήμα που γράφει «Τουρκική Μειονότητα Δυτικής Θράκης» οι ανακοινώσεις του ψευτομουφτή Ξάνθης


Τη φωτογραφία αυτή την εντόπισε τυχαία συνεργάτης μας μέσα στην πόλη της Ξάνθης, πρόκειται στην ουσία για τοιχοκολλημένο πρόγραμμα του Ραμαζανιού των μουσουλμάνων που έχει εκδοθεί από τον μη αναγνωρισμένο από την ελληνική πολιτεία Μουφτή (ΨΕΥΤΟΜΟΥΦΤΗ) Ξάνθης. Η τουρκική γλώσσα βέβαια δε μας προκαλεί καμία εντύπωση και φυσικά αυτό είναι το λιγότερο. Αν παρατηρήσετε όμως πιο προσεκτικά θα δείτε πάνω αριστερά ένα σήμα στο οποίο γράφει ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΔΥΤΥΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ.

Έχουν τόσο θράσος που δε δίνουν δεκάρα για το τι πραγματικά ισχύει στην περιοχή και ποια είναι η μειονότητα που υπάρχει στη Θράκη. Αλλά γιατί να μην έχουν θράσος; Μήπως πρόκειται να τους πειράξει κανείς από την ελληνική κυβέρνηση; Μήπως πρόκειται να τους πει κανείς πως πρέπει να σταματήσουν την υπέρ της Τουρκίας προπαγάνδα στην περιοχή;

Όχι βέβαια, αυτοί κάνουν τη δουλειά τους και η Αθήνα κοιμάται σα να είναι όλα φυσιολογικά στη Θράκη.

 

Σ. Καραχότζα
XanthiNet


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]