Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Θα κληθεί ο Καμμένος να αποδείξει την… εκτροπή που καταγγέλλει;


Είναι τόσο βαρύ το κλίμα στην συγκυβέρνηση, αλλά κυρίως στους ΑΝΕΛ, που ενώ ήταν ανεξέλεγκτα τα πράγματα τώρα έχουν εκτροχιαστεί εντελώς. Χθες, ο Πάνος Καμμένος, μέσα στην παραζάλη του προφανώς, και μετά την επίθεση Ρουβίκωνα στο γραφείο του κ. Κατσίκη, που αποδόμησε αυτόματα και τη ρητορική της ακροδεξιάς επίθεσης και απειλών, που πολύ θα βόλευε την κυβέρνηση, αλλά έπεσε η ίδια στην παγίδα της, έσπευσε να καταγγείλει προσπάθεια εκτροπής καλώντας μάλιστα τον Εισαγγελέα να παρέμβει.

Μπορεί έτσι εύκολα, με ένα tweet ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και προϊστάμενος των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας να κάνει μια τέτοια σοβαρή καταγγελία; Θα κληθεί από τον Εισαγγελέα να δώσει τα στοιχεία που προφανώς έχει για να κάνει την δημόσια αυτή καταγγελία; Ο καταγγέλλων φέρει και το βάρος των αποδείξεων.


Και αν στην περίπτωση Καμμένου, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας που κάνει αυτή την καταγγελία, είναι ο Καμμένος, που έχει αποδείξει πολλές φορές αν είναι ή όχι ένας ελλιποβαρής πολιτικός, στην περίπτωση του κ. Βούτση που έσπευσε, χωρίς να περιμένει την ανακοίνωση της Αστυνομίας να υιοθετήσει την ρητορική του κυβερνητικού εταίρου και να μιλήσει για ακραία στοιχεία που απειλούν βουλευτές, τι γίνεται;

Ο Πρόεδρος της Βουλής επιδεικνύοντας μια πρωτοφανή σπουδή να καταγγείλει ακροδεξιά στοιχεία, συμπαρασύρεται από τον Καμμένο και αναδεικνύει κι αυτός την ποιότητα της Δημοκρατίας και πώς την αντιλαμβάνεται η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Αυτό άλλωστε φάνηκε και από τις απειλές που εκτόξευσαν κατά της αξιωματικής αντιπολίτευσης, κατά την φιέστα στο Ζάππειο όταν σφιχταγκαλιάστηκαν και πάλι Τσίπρας και Καμμένος.

Παραπολιτικά


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Εσυ Πανουλη, που δεν θα δεχοσουν ποτε συνθετη ονομασια και την αποδεχεσαι και αυτην

    στα "4", με ποιο ηθικο δικαιωμα θα μιλησεις για "εκτροπη δημοκρατιας" οταν εσυ ο

    ιδιος αυτοαναιρεισαι και ψευδεσαι;

    Οταν εσυ ο ιδιος δεν σεβεσαι την ψηφο των πολιτων ,που εστω και λανθασμενα πιστεψαν

    στην δηθεν αντισταση σου!

    Πως αποδεικνυεις ΕΣΥ τον σεβασμο σου στην Δημοκρατια;

    Και αυτες οι "απειλες" που δεχονται οι βουλευτες , τι νοημα εχουν τελικα;

    Αφου υπογραφεις ο,τι εξευτελιστικο σου πασαρουν, υποτιθεται οτι εσυ σεβεσαι την

    Δημοκρατια και τον εαυτο σου μονο και μονο επειδη δεν ενδιδεις στις "απειλες";

    Τοση βλακεια πια χωραει στο κεφαλι σου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για γέλια είναι ο άνθρωπος.Οι κουκουλοφόροι θα ανατρέψουν το πολίτευμα;από ότι ξέρω το πολίτευμα ανατρέπεται από τους στρατιωτικούς ή μήπως κάνω λάθος και άλλαξαν τα δεδομένα;τέτοια υποταγή για μερικούς μήνες ακόμα στην καρέκλα δεν έχει ξαναγίνει.Τι άλλο θα καταστρέψει αυτή η συγκυβέρνηση;ξεκίνησε από τα μνημόνια που θα έσκιζε και κατέληξε στο ξεπούλημα της πατρίδας μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]