Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Πρώτος γύρος συνομιλιών Αλβανίας-Ελλάδας για την οριοθέτηση στο Ιόνιο


Χωρίς τυμπανοκρουσίες αλλά και περισσότερες πληροφορίες το Ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών ανακοίνωσε χτες 30 Απριλίου την πραγματοποίηση του πρώτου γύρων των συνομιλιών μεταξύ Ελλάδας και Αλβανίας για την οριοθέτηση των μεταξύ τους θαλάσσιων ζωνών στο Ιόνιο πέλαγος.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 30 Απριλίου στα Τίρανα σε εποικοδομητικό κλίμα συνεργασίας όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση του Ελληνικού Υπουργείου Εξωτερικών.

Η ανακοίνωση του Υπουργείου δεν αναφέρει περισσότερες πληροφορίες για την συνάντηση και το περιεχόμενο των συνομιλιών πέρα από την γενική τοποθέτηση, ούτε για το πού και πότε θα πραγματοποιηθεί ο δεύτερος γύρος των συνομιλιών.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρουΓράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]