Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Προεκλογικές παροχές από τον Ερντογάν αξίας 6 δις δολλαρίων


Ο Τούρκος πρόεδρος Τάγιπ Ερντογάν καταφεύγει σε μία από τις δοκιμασμένες εκλογικές στρατηγικές πριν από τις εκλογές που θα διεξαχθούν τον Ιούνιο, με το κυβερνών Κόμμα να προετοιμάζει ένα πακέτο παροχών

Ο πρωθυπουργός Μπινίλι Γιλντέριμ ανακοίνωσε την «αναδιάρθρωση του χρέους και τις κοινωνικές μεταρρυθμίσεις» την Τρίτη σύμφωνα με το Rueters, αναφέροντας την ανάγκη να «λυθούν οι διαφορές του κράτους με τους πολίτες».

Οι μεταρρυθμίσεις αυτές θα αναδιαρθρώσουν τα χρέη από φόρους κυρίως και ασφαλίστρων που κατέχουν τα δημόσια ιδρύματα. Επιπλέον, θα καταβληθούν προσπάθειες για την καταγραφή περίπου 13 εκατομμυρίων κτιρίων, δήλωσε ο πρωθυπουργός.

Συνολικά, τα μέτρα θα κοστίσουν στην κυβέρνηση περίπου 5,9 δισεκατομμύρια δολάρια, αλλά ο Yildirim δήλωσε ότι τα έσοδα από την εγγραφή μη αδειοδοτημένων περιουσιακών στοιχείων θα αντισταθμίσουν το κόστος.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρουΓράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]