Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μανμπίτζ – Συρία: Γαλλικά περίπολα, “τούρκοι” έγιναν… οι Τούρκοι!


Γαλλικά στρατεύματα εντοπίσθηκαν να περιπολούν στην ελεγχόμενη από τους κούρδους του YPG περιοχή του Μανμπίζ στην Συρία. Φάλαγγα αμερικανικών και γαλλικών στρατιωτικών οχημάτων μετέφερε δυνάμεις από το Κομπάνι στο Μανμπίζ. Η φάλαγγα αποτελείτο από 10 Humvees και άλλα οχήματα φορείς πολλαπλών εκτοξευτών ρουκετών, ραντάρ, συστημάτων επικοινωνιών και άλλων όπλων..

Παράλληλα αμερικανικά και γαλλικά αεροσκάφη περιπολούν στον εναέριο χώρο πάνω από το Μανμπίζ. Σύμφωνα με τουρκικές πηγές τον Απρίλιο ομάδα Γάλλων αξιωματικών μετέβη στο Μανμπίζ όπου είχε επαφές με τους Κούρδους με στόχο την αύξηση της γαλλικής παρουσίας στην περιοχή.

Είναι πραγματικά σχεδόν χιουμοριστικό το πως για ένα επί της ουσίας κράτος-τρομοκράτη, την Τουρκία, οι Κούρδοι του ΥPG είναι αυτοί τρομοκράτες και κατά συνέπεια η Δύση οφείλει να τους παρατήσει ώστε να σφαγιαστούν ελεύθερα από τις τουρκικές δυνάμεις. Εξάλλου έτσι θα πάνε και στον παράδεισο…


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρουΓράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]