Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Κάνουν τα πάντα για τις ψήφους των μπαχαλάκηδων


Την κατάργηση των νόμων Βορίδη - Χρυσοχοΐδη , που ποινικοποίησαν την αποφυγή πληρωμής διοδίων οδηγώντας πολύ κόσμο στα δικαστήρια, ανακοίνωσε την Κυριακή ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σπίρτζης, μιλώντας σε εκδήλωση κατοίκων του Δήμου Ωρωπού.

Ο κ. Σπίρτζης τόνισε ότι «εμείς παραμένουμε πάντα δίπλα στην κοινωνία και στο κίνημα. Δεν θα επιτρέψουμε στο κίνημα "του πληρώνω περισσότερα" του Κυριάκου Μητσοτάκη να επανέλθει». «Θα ευχηθούμε», πρόσθεσε, «περαστικά στη ΝΔ και όσους τη στηρίζουν.

Η θλίψη τους είναι μεγάλη γιατί τον Αύγουστο βγαίνουμε από τα μνημόνια και δεν θα έχουν άλλοθι τα μνημόνια για να εφαρμόζουν τα σχέδια τους». «Εμείς», υπογράμμισε ο κ. Σπίρτζης, «ούτε αλλάξαμε, ούτε κρυβόμαστε, ούτε βγάλαμε από το μυαλό μας αυτά που σας λέγαμε».

Αυτά είπε ο Χρήστος Σπίρτζης και ρίγη… αηδίας θα πρέπει να έπιασαν όσους έχουν μείνει σοβαροί στη χώρα αυτή.

Είναι γνωστό ότι ο εν λόγω «υπουργός» σκέφτεται να βάλει υποψήφιος στο υπόλοιπο Αττικής και γι’ αυτό κάθε Σαββατοκύριακο περιφέρεται και υπόσχεται δωρεάν διόδια και άλλα καλούδια.

Το υπουργός σε εισαγωγικά γιατί ο κύριος αυτός δεν ήταν ποτέ υπουργός. Κολλητός φίλος του κολλητού φίλου του πρωθυπουργού ήταν, πρόεδρος στο ΤΕΕ με πολλά «μαύρα» σημεία αλλά και πρώην πασόκος που είδε το αριστερό φως το αληθινό.

Ο άνθρωπος που όταν πας στο γραφείο του έχει φάτσα κάρτα το πορτρέτο του Άρη Βελουχιώτη, τι υπουργός να είναι;

Όμως, η δέσμευσή του αυτή, να καταργήσει τους νόμους που έβαζαν πρόστιμα σε όσους δεν πλήρωναν διόδια, είναι εξωφρενική. Σε μια σοβαρή χώρα θα έπρεπε να έχει πάει όχι απλά σπίτι του αλλά στη φυλακή ο εν λόγω κύριος.

Ο Σπίρτζης μας λέει ότι είναι κοντά στα κινήματα κι ότι δεν άλλαξαν ποτέ, ούτε κρύβονται. Το αν άλλαξαν το ξέρει ο πλανήτης όλος με την γνωστήkolotoumpa. Αλλά τώρα για τι ασχολούμαστε μ’ αυτό;

Πιο σοβαρό είναι ότι ένας υπουργός της κυβέρνησης νομιμοποιεί την παρανομία. Κλείνει το μάτι σε όλες τις… συλλογικότητες που μπορούν να κάνουν ό,τι γουστάρουν χωρίς καμιά επίπτωση, χωρίς καμιά τιμωρία.

Πας, σηκώνεις τις μπάρες στα διόδια, τις σπας άμα γουστάρεις κιόλας αλλά δεν έχεις επιπτώσεις. Περνάς μάγκας χωρίς να πληρώσεις αλλά δεν θα πληρώσεις πρόστιμο. Δηλώνεις… κινηματίας και καθάρισες με το νόμο Σπίρτζη.

Κι έτσι μπορεί και ο Ρουβίκωνας που κάνει… ενέργειες να μπουκάρει όπου γουστάρει, να ρίχνει μπογιές, να σπάει συμβολαιογραφεία αλλά κανείς να μην τιμωρείται. Το κράτος των κατσαπλιάδων και του Σπίρτζη δεν τιμωρεί τον… ακτιβισμό.

Μπράβο παιδιά. Και εις ανώτερα. Για τις ψήφους των μπαχαλάκηδων μπορείτε να κάνετε τα πάντα. Να καταργήσετε νόμους, να αμφισβητήσετε το δίκαιο, να νομιμοποιήσετε το μπάχαλο. Κι αυτό το λέτε χώρα.

Εύγε στον Σπίρτζη γιατί πέτυχε στη ζωή του. Είναι η τρανή απόδειξη για το που πάει αυτή η χώρα και γιατί φεύγουν τα παιδιά μας στο εξωτερικό.

Η Ελλάδα των Σπίρτζηδων, των Καρανίκων και των κάθε λογής πολιτικών εξαμβλωμάτων δεν έχει καμιά τύχη. Και δυστυχώς θα μας πάρει κι εμάς μαζί της στον γκρεμό.

AntiNews


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. "Πιο σοβαρό είναι ότι ένας υπουργός της κυβέρνησης νομιμοποιεί την παρανομία. Κλείνει το μάτι σε όλες τις… συλλογικότητες που μπορούν να κάνουν ό,τι γουστάρουν χωρίς καμιά επίπτωση, χωρίς καμιά τιμωρία."



    Να υποθεσουμε οτι αν χρυσαυγιτες ανελαμβαναν τετοιες "πρωτοβουλιες", θα

    ειχαν και αυτοι τις "ευχες" της κυβερνησης;

    Και αν οι "συλλογικοτητες" λειτουργουν οπως θελουν,τοτε να υποθεσουμε οτι

    και οι "ατομικοτητες" μπορουν να κανουν ο,τι θελουν;

    Αν ναι, τοτε γιατι δεν καταργουνται τα διοδια ευθυς εξ'αρχης;

    Και γιατι δεν καταργουνται οι φοροι;

    Γιατι να γινονται πλειστηριασμοι κατοικιων;


    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα διόδια ποιοι τα εκμεταλλεύονται; αρκετά δεν πληρώνουμε για τους υποστηριχτές σας εργολάβους;συνεχώς προσθέτουν και άλλα συνεχώς και οι πολίτες όσοι μπορούν, καλά κάνουν και δεν πληρώνουν, σκεπάζοντας τις πινακίδες του αυτοκινήτου τους.
    Αυτό είναι το ένα, το άλλο είναι ότι αυτό το κίνημα "δεν πληρώνω" έχει επεκταθεί στον ιδιωτικό τομέα και κάποιοι μπαταξήδες δεν πληρώνουν κοινόχρηστα στις πολυκατοικίες, με αυτούς τι κάνουμε; θα πληρώνουμε πάντα εμείς οι μα@ακες;
    Καταργήστε ή μειώστε τα πολλά διόδια για να εισπράττετε κάποια έσοδα για την συντήρηση των δρόμων. Όλοι χρησιμοποιούν τις παλιές εθνικές οδούς. Αθήνα-Θεσσαλονίκη και Αθήνα-Πάτρα, δυο εθνικές οδοί που πόσα χρόνια έκαναν να τελειώσουν;μίζες και χρήμα. Υπερκοστολογημένα έργα εν σχέσει με το εξωτερικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μιλάν όλοι μιλάν και οι μαοϊκοί ανθέλληνες αντίχριστοι κομμουνιστές που δουλεύουν ψιλο γαζί τους δεξιούς πολίτες!

    Εχετε ακούσει ποτέ αριστερούς να λένε τιμούμε τους αγώνες της δεξιάς;
    ΠΟΤΕ!!!
    Εάν το ακούγατε θα λέγατε πως είναι το πιο σύντομο ανέκδοτο εβερ;

    (Η μήπως εβερτ δεν θέλω οοοουυυυ)

    Οι εμφανιζόμενοι όμως ως δεξιοί τιμούν τους αγώνες της αριστεράς και νομιμοποίησαν και τους αριστερούς!!!
    Μάλιστα είναι αυτοί οι οποίοι υπερηφανεύονται πως έβαλαν τους "ακροδεξιούς" χρυσαυγίτες στην φυλακή.
    Πως θα σας φαινόταν να έβαζαν οι αριστεροί συριζαίοι τους ακροαριστερούς του σταλιν στην φυλακή;
    Στέκει;
    Οχι μόνο δεν στέκει αλλά εάν το έκανε αυτόματα δεν θα συμπεραίνατε πως ο σύριζα είναι μαϊμού αριστερός;
    Θα μου πείς η σταλινική προπαγάνδα το λέει και τώρα.
    Το λέει αλλά οι μόνοι που τους πιστεύουν είναι αυτοί που τα γράφουν και οι συνοδοιπόροι τους κομμουνιστές νεοδημοκράτες!!!



    ΧΑ ΧΑ ΧΑ
    ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕ ΤΣΙΠΡΑΙΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΝΡΟΥΝ
    ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ
    ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ
    ΤΗΣ ΕΠΤΑΕΤΙΑΣ
    ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ!!!

    ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΕΑΝ ΕΛΕΓΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ , ΤΙΜΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ , Ο ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ Ο ΚΟΥΒΕΛΗΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΩΣ ΘΑ ΣΑΣ ΦΑΙΝΟΤΑΝ;

    ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΓΩΣΕΙ Η ΚΟΛΑΣΗ!
    ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΩΣ ΤΟ ΟΤΙ ΣΑΝΟ ΗΤΑΝ ΝΑ ΦΑΜΕ ΤΟ ΦΑΓΑΜΕ.
    ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΤΕΛΟΣ!!!

    ΜΙΛΗΣΤΕ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ
    ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΛΥΣΙΔΕΣ ΜΑΣ
    ΤΙ ΦΟΒΑΣΤΕ ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΟΥΝ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΟΙ ...ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟΞΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]