Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Στο στόχαστρο του τουρκικού Τύπου η υποναύαρχος Μπουμπουλίνα!


Την τιμή που αποδόθηκε από το υπουργείο Εθνικής Αμυνας στην ηρωίδα της Επανάστασης του 1821, Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα, έβαλε στο στόχαστρο η τουρκική εφημερίδα «Vatan», κάνοντας λόγο για πρόκληση από τον Ελληνα υπουργό... Νίκο Καμμένο όπως τον αποκαλούν.

Σχεδόν δύο αιώνες μετά την Επανάσταση του 1821, με απόφαση του Πάνου Καμμένου, υπουργού Εθνικής Αμυνας, απονεμήθηκε στην Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα, ο βαθμός του υποναυάρχου επί τιμή, ο Πολεμικός Σταύρος Α΄ Τάξεως και το Μετάλλιο Εξαίρετων Πράξεων.

Το θέμα φιλοξενείται στο πρωτοσέλιδο της τουρκικής εφημερίδας με τίτλο «πρόκληση με ναύαρχο», μαζί με την εικόνα της ελληνίδας ηρωίδας, που σύμφωνα με το δημοσίευμα «ήταν εχθρός των Τούρκων».


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

5 σχόλια :

  1. Το θέμα είναι γιατί δεν βγαίνουν όλα τα ΜΜΕ επισήμως να καταδικάσουν αυτά που είπε ο Ερντογάν για τη Σμύρνη και τους Ελληνες αντί να αναπαράγουν και να ειρωνεύονται τον ΥΠΕΘΑ για τη Μπουμπουλίνα που αν είχαμε τη στοιχειώδη ιστορική ευαισθησία δεν θα το μετατρέπαμε σε θέμα μιντιακού και διαδικτυακού γέλιου και όταν μάλιστα δεν γνωρίζουν οι περισσότεροι ότι αυτό που έκανε ο ΥΠΕΘΑ προβλέπεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εντάξει,ο δημοσιογράφος απεσταλμένος του ΣΚΑΙ μπορεί λόγω της δουλειάς του να είναι υποχρεωμένος να μας διαβάζει κάθε μέρα τα πρωτοσέλιδα του τουρκικού τύπου και τι ή ποιον βάζει στο στόχαστρο ο τουρκικός τύπος.Καλά θα κάνουν όμως δίπλα στα πρωτοσέλιδα αυτά να δείχνουν και κανένα πρωτοσέλιδο δικό μας και να το αναλύουν όπως αναλύουν του τουρκικού τύπου.Ειδικά όταν προηγήθηκε η ύβρις του Ερντογαν για τους Ελληνες της Σμύρνης και υπήρξε πρωτοσέλιδο δικό μας απάντηση στην ύβρη αυτή αλλά και δηλώσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας.Ο πολίτης βλέπετε δεν έχει καμιά όρεξη να ακούει μόνο τι λέει ο τουρκικός τύπος αλλά τι λέει και ο δικός μας!!!Αντε γιατί το παρα@Ρσαμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Προεδρος των 300σιων κλεπτοκρατων συμμοριτων ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ !
      ΞΥΠΝΑΜΕ !
      Αυτοι ειναι Νταξικα πιονια και ελληνοφωνα καθαρματα που διαλυσαν και σκλαβωσαν την Πατριδα μας . Αυτοι ειναι ο ΕΧΘΡΟΣ μας !
      Εαν υπηρχε Ελληνικη κυβερνηση οι μογγολοι θα ετρεμαν και μονο στην ιδεα να μας αγριεψουν .

      Διαγραφή
  3. Ο πρόεδρος είναι πρόεδρος της ελληνικής δημοκρατίας και έως τώρα έχει αποδείξει ότι προασπίζεται επάξια τα εθνικά μας θέματα παρόλο που οι αρμοδιότητές του είναι περιορισμένες.Τώρα αν εσύ ήθελες κανέναν πρόεδρο που να κατεβαίνει με τα τανκς ή να κυνηγάει τους κουμμουνιστές και να γίνεται ο χρήσιμος ηλίθιος κάποιων ωστε να χάσουμε και την άλλη μισή Κύπρο τότε απλά προκαλείς θλίψη!Μπερδεύεις τον γνήσιο πατριωτισμό με την πατριδοκαπηλία και τον εθνικισμό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΞΥΠΝΑ καυμενε ! Για ποια Ελληνικη δημοκρατια μιλας ; Ακομη δεν καταλαβες τι εχει συμβει ;
      Οσο για την Κυπρο , ας ανοιξουν τον φακελο της και μετα θα καταλαβαιτε ΟΛΟΙ ποιοι προδοσαν και γιατι .
      Αλλα δεν τολμουν τα τσοκλανια διοτι τοτε και οι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ που ακομη !!!!!!! τους στηριζουν θα τους κοψουν κομματακια .
      Δηλαδη για σενα οποιος δεν στηριζει τους κλεπτοκρατες ελληνοφωνους ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ , στηριζει προεδρους με τανκς ;
      Κατι σαν και σενα ψηφιζουν και διαλυθηκε η Πατριδα ΜΟΥ !

      Διαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]