Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μπαράζ επιθέσεων και επεισοδίων το βράδυ στην Αθήνα


Νέο κύμα επιθέσεων με στόχο τράπεζες και αυτοκίνητα σημειώθηκε το βράδυ στην Αθήνα, ενώ για ακόμη μια φορά νεαρά άτομα πραγματοποίησαν επιθέσεις με βόμβες μολότοφ εναντίον αστυνομικών δυνάμεων στην περιοχή των Εξαρχείων.

Συγκεκριμένα, αργά χθες το βράδυ σημειώθηκε επίθεση με βόμβες μολότοφ εναντίον διμοιρίας των ΜΑΤ που βρίσκονταν στη συμβολή των οδών Πατησίων και Τοσίτσα.

Τη επίθεση πραγματοποίησαν νεαρά άτομα που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους. Από την επίθεση δεν προκλήθηκε κάποιος τραυματισμός, ενώ προσήχθη ένα άτομο, το οποίο αργότερα αφέθηκε ελεύθερο, αφού δεν προέκυψε κάτι σε βάρος του.

Επίσης, στις 02:45 εξερράγη αυτοσχέδιος εμπρηστικός μηχανισμός, αποτελούμενος από έξι γκαζάκια, στην είσοδο υποκαταστήματος τράπεζας, επί της λεωφόρου Βουλιαγμένης, στο ύψος του Ελληνικού.

Από την έκρηξη προκλήθηκαν φθορές στην πρόσοψη του υποκαταστήματος.

Εξάλλου, άγνωστοι έβαλαν φωτιά και έκαψαν τέσσερα αυτοκίνητα, από τα μεσάνυχτα έως τις 5 τα ξημερώματα, σε περιοχές της Αττικής. Ένα ακόμα κάηκε, στη Βασιλίσσης Σοφίας, από πυρκαγιά που προήλθε από βραχυκύκλωμα, σύμφωνα με την Πυροσβεστική.

Ειδικότερα, φωτιά εκδηλώθηκε σε αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα στις οδούς Κωνσταντινουπόλεως στα Άνω Λιόσια, Ηπείρου στην Αγία Βαρβάρα, Παναγίας Γρηγορούσης στο Μενίδι και Ωρομέδοντος στην Άνω Κυψέλη.

Καταδρομική επίθεση στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ

Καταδρομική επίθεση πραγματοποίησαν άγνωστοι δράστες, τα ξημερώματα, στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Καισαριανή.

Ειδικότερα, λίγο πριν από τις 4:00, οι δράστες έσπασαν την τζαμαρία των γραφείων, που βρίσκονται στην συμβολή των οδών Ούλεφ Πάλμε και Συβρισσαρίου, ενώ πέταξαν μέσα μια κροτίδα.

Αμέσως μετά τράπηκαν σε φυγή, ενώ η αστυνομία διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]