Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Κάνει την Αθήνα… Ρώμη και χαίρεται που πυρπολήθηκε


Πραγματικά δεν έχουμε λόγια για την κυβέρνηση που διοικεί τη χώρα. Δε λέμε για τον Κουβέλη, αυτόν μάλλον τον τιμώρησε ο Τσίπρας ή η ιστορία, να γίνει η ορντινάτσα του Καμμένου.

Λέμε για μια γενικευμένη ανομία που επικρατεί παντού και για την οποία δεν έκανε και δεν κάνει τίποτε ο Τσίπρας.

Δολοφονίες εν ψυχρώ, επιθέσεις παντού, βομβιστικές επιθέσεις, χειροβομβίδες σε αστυνομικά τμήματα, οι μπαχαλάκηδες μπουκάρουν όπου βρουν και καίνε ό, τι βρουν. Είναι αυτό χώρα ευνομούμενη; Είναι ο Τσίπρας ευχαριστημένος με τον Τόσκα και τον κράτησε; O oποίος Τόσκας, σήμερα, αντί να αναλάβει τις ευθύνες του τα έβαλε με τους αστυνομικούς!!

Τι άλλο θα δούμε. Οι αντιεξουσιαστές σπάνε και απειλούν όποτε θέλουν. Κι αυτό για χάρη ενός βομβιστή που κόντεψε να σκοτώσει τον Παπαδήμο. Και είχαν το θράσος να του ζητήσουν και τα ρέστα πηγαίνοντας πρόσφατα έξω από το σπίτι του. Τώρα μπαίνουν σε εκδηλώσεις με Συριζαίους και μη και τις διαλύουν. Κάποιοι πιο μάγκες έχουν χειροβομβίδες εκτός από ρόπαλα και μολότοφ. Τι άλλο μένει για να ξυπνήσει η κυβέρνηση; Να έχουμε θύματα;

Θύματα θα είχαμε και από τύχη τα γλιτώσαμε προχθές με την επίθεση στην «Φαβέλα» από ακροδεξιούς. Θύματα θα είχαμε αν η χειροβομβίδα στην Καισαριανή δεν κυλούσε μπροστά στα μάτια των αστυνομικών που όμως δεν την κατάλαβαν κι έμαθαν για το περιστατικό από το ίντερνετ.

Θύματα θα έχουμε κι άλλα από τον πόλεμο των νονών της νύχτας με την κυβέρνηση να είναι παντελώς απούσα.

Αλλά δεν είναι μόνο εκεί η αίσθηση της γενικευμένης ανομίας. Και στην πολιτική και στη δικαιοσύνη επικρατεί ένας τσαμπουκάς. Ένα «έτσι γουστάρω και τα κάνω γιατί με παίρνει». Κανείς δεν κάνει τίποτε για να σταματήσει την κατρακύλα.

Είναι ευχαριστημένος ο πρωθυπουργός; Ή μήπως αυτό ακριβώς επιζητά; Να κάνει την Αθήνα… Ρώμη κι αυτός να χαίρεται που πυρπολήθηκε;

Κάποιος οφείλει να τους ξυπνήσει. Γιατί θα καταστραφούν οι ίδιοι αλλά θα πάρουν και τη χώρα στο λαιμό τους. Τίποτε δεν πάει καλά. Τα οικονομικά χάλια, τα εθνικά θέματα τα έχουν κάνει σαν τα μούτρα τους, η καθημερινότητα είναι κόλαση, το έγκλημα έχει ξεφύγει.
Κι αυτός τι κάνει; Ανασχηματισμό… Κουβέλη.
Η απόδειξη της αποτυχίας ή και της παραδοχής του απευκταίου.
Η ήττα τους έρχεται και το ξέρουν.
Αλλά θα φύγουν αφού πρώτα κάψουν τα σπαρτά.

AntiNews


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]