Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Γιατί ξεσηκώθηκε ο ελληνικός λαός


Όσοι δεν έχουν επαφή με την κοινωνία, έχουν βρει τρόπο να σιτίζουν την αναξιότητά τους στο... πρυτανείο και ζουν σ' έναν ψεύτικο κόσμο δανεικών ιδεών και τρυφηλής ραστώνης εξεπλάγησαν, τρόμαξαν και πάνω απ' όλα απόρησαν: από πού κι ως πού οι Ελληνες ξεσηκώθηκαν και πλημμύρισαν τη Θεσσαλονίκη με τη φυσική παρουσία τους και με ήχο από συνθήματα που φώναζαν άνθρωποι με πυρακτωμένες καρδιές από πατριωτική φλόγα;

Πώς έγινε εφικτό να μαζευτούν νέοι, ηλικιωμένοι, έφηβοι και μεσήλικες απ' όλη την επικράτεια για να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο εναντίον της παράδοσης του ιερού ονόματος της Μακεδονίας σε τυχάρπαστους καπήλους μιας πολυεθνικής κουρελούς;

Εκεί που οι σνομπ διαχειριστές της μιζέριας και της καταστροφής της πατρίδας μας νόμιζαν ότι το παιχνίδι ελέγχεται απόλυτα και οι πολίτες έχουν παραδοθεί άνευ όρων στην ισχύ του δήθεν «αναπόφευκτου», οι όροι και οι συνθήκες άλλαξαν εν ριπή οφθαλμού. Οι Ελληνες ηγέρθησαν και έδειξαν την ισχύ και την οργή τους.

Οι πολίτες αυτού του άγιου, ιστορικού και ματωμένου τόπου αντιλήφθηκαν το προφανές: μια σπείρα συνωμοτών αποπειράθηκε να χαρίσει τα άγια τοις κυσί, άρον άρον, χωρίς να ρωτήσει κανέναν. Οι Ελληνες κατάλαβαν πως το μεγαλύτερο μέρος του κομματικού κατεστημένου, σε συνεργασία με τα ανθελληνικά ΜΜΕ της παρακμής, επιδίωκαν έναν εξευτελιστικό για το έθνος συμβιβασμό με τους Σκοπιανούς για την ονομασία του κρατιδίου, τον οποίο προσπάθησαν να βαφτίσουν «έντιμο».

Εκείνοι που προωθούσαν το σχέδιο της προδοσίας της πατρίδας και της ατίμωσης της ιστορίας και του πολιτισμού μας, φυσικά, ήθελαν να αποφύγουν διαδικασίες όπως ένα δημοψήφισμα, διότι η αποδοχή συμβιβασμών με τα Σκόπια θα καταψηφιζόταν ηχηρά και με συντριπτικό ποσοστό από τους εκλογείς. Αυτό έγινε αντιληπτό και οι μάζες των Ελλήνων πατριωτών που έβαψαν γαλανόλευκη τη Θεσσαλονίκη διατύπωσαν με στεντόρεια φωνή την άρνησή τους να υποταχθούν και την προειδοποίησή τους για τη μοίρα που θα έχουν εκείνοι που θα παρακούσουν τη λαϊκή εντολή.

Το έθνος μας δεν υποτάσσεται, ούτε επιτρέπει να υποτάσσονται άλλοι για λογαριασμό του.

Δημοκρατία


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]