Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Άγκυρα: Να σταματήσουν οι ΗΠΑ να στηρίζουν την κουρδική πολιτοφυλακή YPG


Οι ΗΠΑ πρέπει να σταματήσουν να στηρίζουν την κουρδική πολιτοφυλακή Μονάδες Προστασίας του Λαού (YPG) αν επιθυμούν να συνεργαστούν με την Τουρκία στη Συρία, δήλωσε σήμερα ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης Μπεκίρ Μποζντάγ.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους μετά την ολοκλήρωση ενός υπουργικού συμβουλίου, ο Μποζντάγ τόνισε ότι κανείς δεν έχει το δικαίωμα να επιβάλει περιορισμούς στη στρατιωτική επιχείρηση που εξαπέλυσε το Σάββατο η Άγκυρα ενάντια στην υποστηριζόμενη από τις ΗΠΑ πολιτοφυλακή των YPG στην επαρχία Αφρίν, στη βόρεια Συρία.

Παράλληλα είπε πως μέχρι στιγμής δεν έχουν σκοτωθεί ή τραυματιστεί Τούρκοι στρατιώτες στην επιχείρηση "Κλάδος Ελαίας", ενώ διέψευσε αναφορές για φερόμενες επιθέσεις του τουρκικού στρατού εναντίον άμαχου πληθυσμού στην Αφρίν, τονίζοντας ότι αυτές δεν είναι τίποτε παρά μια "μαύρη προπαγάνδα".


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Οταν ομως μαζι με τις ΗΠΑ υποστηριζατε τους τζιχαντιστες, κυριοι

    τουρκαλαδες,τοτε ηταν καλοι οι Αμερικανοι! Και κακοι οι Ρωσοι!!

    Τωρα που σας δωρισε το "ξανθο γενος" τους S-400 αντιστρεφονται οι ρόλοι!

    Κατα τ'αλλα, δεν σας αρεσει η "μαυρη προπαγανδα"!!


    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]