Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Άγκυρα προς Τσίπρα: Αναζητήστε στο υπουργικό σας συμβούλιο την επιθετικότητα


Με οξύ τρόπο απάντησε το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών στη χθεσινή αναφορά του πρωθυπουργού ο οποίος κατά τη διάρκεια συζήτησης στο Νταβός χαρακτήρισε την Τουρκία «επιθετικό γείτονα».

Ειδικότερα σε δήλωσή του, πριν από λίγο, ο εκπρόσωπος του τουρκικού ΥΠΕΞ, Hami Aksoy, ανέφερε: «Δεν είναι δυνατόν για εμάς να αποδεχθούμε τη δήλωση του Έλληνα πρωθυπουργού κ. Τσίπρα εναντίον της Τουρκίας, χθες στο Νταβός.
Νομίζουμε ότι ο κ. Τσίπρας θα έπρεπε μάλλον να κοιτάξει στο υπουργικό του συμβούλιο για απτά παραδείγματα “επιθετικότητας”. Όλοι γνωρίζουν ότι κάποιοι από τους συναδέλφους του ταιριάζουν τέλεια με τον ορισμό του».

Υπενθυμίζεται ότι χθες και κατά τη διάρκεια συζήτησης για το μεταναστευτικό πρόβλημα, ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε ότι πρόκειται για πρόβλημα που αφορά στο μέλλον της Ευρώπης και ότι πρέπει να βρεθούν μόνιμες λύσεις. «Ανέλαβα τα ηνία της Ελλάδας εν μέσω οικονομικής και προσφυγικής κρίσης με προβλήματα στην περιοχή, εντάσεις και αερομαχίες στο Αιγαίο, το Κυπριακό. Και με έναν επιθετικό γείτονα, μερικές φορές απρόβλεπτο, με μια επιθετική στρατιωτική δραστηριότητα στο Αιγαίο», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ο Πρωθυπουργός.



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]