Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Πανικόβλητοι οι τούρκοι κατέρριψαν αμερικανικό drone!!!

Νόμισαν ότι ήταν ρωσικό, αλλά τελικά...

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Δημοσιογράφος - Συγγραφέας - Τουρκολόγος


Η πλήρης τουρκική σύγχυση σε όλο της το μεγαλείο στα σύνορα Τουρκίας Συρίας, που αυτές τις μέρες με τις ρωσικές αεροπορικές επιδρομές και τις εμπλοκές τουρκικών και ρωσικών μαχητικών αεροσκαφών, γίνεται το «έλα να δεις»!

Έτσι σύμφωνα με την ανακοίνωση του τουρκικού Γενικού Επιτελείου, στις 16 Οκτωβρίου και ώρα 12,30 μ.μ καταρρίφτηκε μη επανδρωμένο κατασκοπευτικό αεροσκάφος στην περιοχή του Kilis στα σύνορα με την Συρία.
Η ανακοίνωση δεν ανέφερε την εθνικότητα του μη επανδρωμένου αεροπορικού οχήματος, αλλά στην συνέχεια έγινε λόγος για παραβίαση του τουρκικού εναέριου χώρου από ρωσικά μη επανδρωμένα αεροπορικά οχήματα που προφανώς διενεργούσαν κατασκοπεία.

Στη συνέχεια όμως τα δεδομένα αυτά ανατράπηκαν ριζικά, καθώς, όπως αποδείχτηκε, το αεροπορικό όχημα ήταν μάλλον… αμερικανικό.

Εντωμεταξύ ο εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Άμυνας, İgor Konaşenkov, σε δηλώσεις που έκανε για το θέμα στον Μόσχα ανέφερε ότι όλα τα ρωσικά μη επανδρωμένα αεροπορικά οχήματα που έκαναν περιπολίες στα σύνορα Τουρκίας Συρίας και στον συριακό εναέριο χώρο καταγράφοντας τις θέσεις των Τζιχαντιστών, γύρισαν όλα στην βάση τους χωρίς καμία απώλεια. Στη συνέχεια ο İgor Konaşenkov τόνισε πως οι πτήσεις των μη επανδρωμένων θα συνεχιστούν στην περιοχή, καθώς συνεχίζονται οι πολεμικές επιχειρήσεις κατά των Τζιχαντιστών.

Άλλος ένας κόλαφος για την Άγκυρα, που πραγματικά έχει «ζαλιστεί» από τις εξελίξεις στο συριακό μέτωπο.

Πηγή ΝikosΧeiladakis


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]