Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μένουμε στο ευρώ για να μας πάρουν και τα σπίτια...!

Ρίξτε τους μωρέ! Τι περιμένετε;
Τι άλλο χειρότερο θέλετε να δείτε, για να συνέλθετε;

Ολα όσα συμβαίνουν σήμερα, στους πολίτες αυτής της χώρας είναι μαθηματικά σχεδιασμένο, για να τους καταστρέψει!

Δεν υπάρχει σωτηρία, για κανέναν, όσο δεν αρνούμαστε και δεν διαγράφουμε μονομερώς το χρέος!
Το απεχθές! Το παράνομο! Το επονείδιστο!

Η εθνική οικονομία έχει χάσει 2 τρισ.!
Οι πολίτες περιουσίες 600 δισ.!
Και το χρέος των 320 δισ. όλο και μεγαλώνει, χωρίς ποτέ να χορταίνει!

Πού στο καλό ωφελείται η χώρα και σεις;
Νοσοκομεία, σχολεία, κοινωνικές δομές κλείνουν και ανοίγουν φυλακές για χρέη!

Σας παίρνουν τα σπίτια σας και το μέλλον των παιδιών σας!
Σας δουλεύουν από το πρωϊ ως το βράδυ, χωρίς ίχνος ντροπής και τους κοιτάτε αποχαυνωμένοι, μη πιστεύοντας στ΄αυτιά σας!

Πιστέψτε το επιτέλους!
Τη χώρα θέλουν να παραδώσουν και ξεπουλάνε!
Εσάς στα σκλαβοπάζαρα και τη χώρα στους Γερμανούς και τους Αμερικανούς!

Τι στα κομμάτια Ελληνες είστε;
Του καναπέ; Του ΣΥΡΙΖΑ; Της ΝΔ; Του ΠΑΣΟΚ;
Δεν έχουν χώρα τα κόμματα!
Στην Ελλάδα ανήκουμε όλοι!

Ρίξτε τους!
Καλύτερη η πτώχευση -λες και είμαστε οι μόνοι που πτωχεύουμε- από την ξένη κυριαρχία!
Αντέχουμε!


Ιωάννα


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

4 σχόλια :

  1. Οι βρικόλακες δεν ήρθαν ακόμη για να πάρουν τα σπίτια

    "Σας παίρνουν τα σπίτια σας και το μέλλον των παιδιών σας!"

    Σχόλιο για το πώς χάνεται η ιδιοκτησία οικιών και γης

    ΚΧ : Ακόμη δεν ήρθε η σειρά για τα σπίτια, αλλά θα έρθει σύντομα. Όταν θα μας φέρουν το ισοδύναμο της εξάντλησης των υλικών οικοδομής. Θα ψηφίσουν το ισοδύναμο (για το καλό μας) που θα λέει : Όσες πολυκατοικίες υπερβαίνουν τα όρια αντοχής του τσιμέντου και του σιδήρου, με τα οποία κατασκευάστηκαν οι Πολυκατοικίες από το 1960 και μετά, αυτές δεν παρέχουν σήμερα (σημ. το σήμερα θα είναι σε λίγα χρόνια) την απαιτούμενη ασφάλεια και σταθερότητα του κτιρίου, λαμβανομένων μάλιστα υπόψη και των "πληγμάτων" εκ των σεισμών, που δέχτηκαν. Σχετική εξαίρεση θα υπάρχει για τα νεώτερα πολυώροφα κτίσματα.

    Τότε, λοιπόν, θα περνά το συνεργείο της Πολεοδομίας και θα σημαδεύει την Πολυκατοικία με ένα κόκκινο Χ, που θα σημαίνει "κτίριο επισφαλές για κατοικία". Και παραπέρα, ρεύμα και νερό θα κόβονται. Τότε τί θα κάνουμε ; Ο Νόμος-ισοδύναμο, θα είναι για το καλό μας, για την ασφάλειά μας και θα δίνουμε τα διαμερίσματα για ένα κομμάτι ψωμί στους εθνικούς μας εργολάβους ή μάλλον στα οικοδομικά καρτέλ της Γερμανίας. Μετά θα ακολουθεί ο άλλος Νόμος, νόμος που ίσχυε επί Σοβιετίας και όχι ο Νόμος που θα έδινε στους ιδιοκτήτες ένα δάνειο, να ξαναφτιάξουν την Πολυκατοικία και τα σπίτια τους.

    Τα δάνεια δίνονται πλέον έναντι Μνημονίων και αυτά δεν τα έφτιαξαν βλάκες. Βρικόλακες τα έφτιαξαν κι εμείς, θα εξακολουθήσουμε να τους ψηφίζουμε, μέχρις ότου κάνουν κτήμα τους όλο τον πλανήτη. Οι βρικόλακες των Τραπεζών αυτό το στόχο έχουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τίποτα από αυτά δεν είναι καινούργιο !!!! όλα είχαν σχεδιαστεί από το 1985 περίπου. Για παράδειγμα το καρτέλ των κατοικιών ισχύει στη Γερμανία νομίζω από μετά τον πόλεμο. Αναμενόμενο λοιπόν! Και τα πολλά κι ανεξέλεγκτα δάνεια που έιναν οι τράπεζες τον ίδιο στόχο είχαν. κάτι ξέρανε!!!!!!! το 1988 το τ΄΄οτε οικονομικό επιτελείο γνώριζε για την συρρίκνωση ή και την κατάργηση των συντάξεων !!!!!!!! ( έχω προσωπική εμπειρία για το τελευταίο).

      Διαγραφή
    2. Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι με απέλυσαν από το Δημόσιο με "Αυτοδικαία Απόλυση", όπερ σημαίνει δεν είχα κανένα δικαίωμα προσβολής της απόφασης αυτής. Το γράφω αυτό, αν και φαινομενικά άσχετο με το θέμα, διότι οι μεθοδικοί και οργανωτικοί Γερμανοί, φαίνεται, έχουν άλλα στο νου τους.

      Δεν αποκλείεται να επικαλεστούν έμμεσα, ποτέ άμεσα, το του απ. Παύλου "εἴ τις οὐ θέλει ἐργάζεσθαι, μηδὲ ἐσθιέτω". Ας πουλήσουμε τα ακίνητα, ώστε να τα κάνουμε κινητά (χρήμα που θα πάει στις Τράπεζες), αν θέλουμε να έχουμε ένα πιάτο φαί, για να μην πεθάνουμε. Πλαστογράφοι και μη γνωρίζοντας αυτό που λέει ο απ. Παύλος, γενικότερα η Αγία Γραφή, δεν βλέπουν ότι ο Απόστολος λέει "εἴ τις οὐ θέλει ἐργάζεσθαι".

      Αυτοί όμως, οι μεθοδικοί και οργανωτικοί Γερμανοί, μας σπρώχνουν στην ανεργία και στη μετανάστευση. Πάμε σε άλλες χώρες, βλέπουμε τί γίνεται εκεί και τι εδώ, μας μπολιάζουν με τη νοοτροπία τους και ύστερα επιστρέφοντας - όχι από την Ουγκάντα - μεταλαμπαδεύουμε τα φώτα τους. Η Siemens ξέρει καλά τη δουλειά της.
      "Αφήνουμε το παλιό, πάμε μπροστά", φωνάζουν τα μπαλκόνια και τα ισοδύναμα "πέφτουν" το ένα μετά το άλλο. Οι Τράπεζες φτιάχνουν τώρα τα Συντάγματα, όχι οι Κοινωνίες, μέχρις ότου ενσωματωθούν οι Αποικίες και οι άποικοι γίνουν "πολίτες του πλανήτη Γη". Είναι άλλωστε και το ζητούμενο της αναρχίας και της αντιεξουσίας. Πώς συμβαίνει η σύμπτωση αυτή, θα χρειαζόταν ανάλυση και πάντως, με ιδεολογήματα τύπου "απαλλοτρίωση Τραπεζών", δεν ασχολούμαι.

      Διαγραφή
  2. Ως πότε ρε πατριώτες θα τους αντέχουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]