Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Όλοι για την καρέκλα του υπουργού

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

Οι αχρείαστες εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου 2015 έγιναν προκειμένου τα κόμματα του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ να έχουν φρέσκια νομιμοποίηση του λαού προκειμένου να ολοκληρώσουν τα εγκλήματά τους κατά του λαού και της Πατρίδος. Δηλαδή, εφαρμόζοντας το Εθνοκτόνο τρίτο Μνημόνιο που οι ίδιοι κατασκεύασαν με τους τοκογλύφους δανειστές μας καθώς και η υλοποίηση της απεμπόλησης των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων, σύμφωνα και με τις εξαγγελίες του Πρωθυπουργού περί μη ύπαρξης θαλάσσιων συνόρων που ανοίγει την όρεξη στους αιμοσταγείς γείτονές μας!!

Συμμετέχει εκ νέου λοιπόν, στην κυβέρνηση το κόμμα των “Ανεξαρτήτων Ελλήνων” – τι ντροπή πράγματι αυτή η ονομασία – αφού κατάφερε έστω και ασθμαίνοντας να πετύχει την είσοδό του στη Βουλή και να εισπράξει τα επίχειρα της “νίκης” του. Που είναι μερικά ψιχουλάκια που τους πέταξε ο Αλέξης και εκείνοι ξεδιάντροπα σέρνονται καταγής και τα μαζεύουν, θεωρώντας πως έτσι θα χορτάσουν την πολιτική βουλιμία τους. Βρε πως κατάντησε το κόμμα των ΑΝΕΛ ο Πάνος Καμμένος; Πως κατάντησε το κόμμα της ελπίδας του Πατριωτικού και κεντροδεξιού χώρου!! Βρε όλα για την υπουργική καρέκλα; Όλος ο αγώνας προκειμένου να διατηρήσει τον παχυλό μισθό του και την κρατική επιχορήγηση που θα κρατήσει “ανοικτό” το μαγαζί του; Βεβαίως, όλα αυτά στην υγειά των κορόιδων που τον ψήφισαν!!

Οσονούπω, θα περιμένουμε να μας απαντήσει ο Πάνος Καμμένος σε όσα – σύμφωνα με πληροφορίες μας – καταγγείλαμε πριν από τις εκλογές στο άρθρο: “Θράκη SOS” και από ότι γνωρίζουμε θορύβησαν και ενόχλησαν την ηγετική ομάδα των ΑΝΕΛ (Καμμένο-Κουίκ). Γιατί κύριοι, με τα Εθνικά θέματα δεν μπορεί κανείς να παίζει: «Όπως, και ο Πάνος Καμμένος θα πρέπει να μας επιβεβαιώσει ή να μας διαψεύσει, τα όσα σύμφωνα με τις πηγές μας, διαδραματίσθηκαν κατά την επίσκεψή του στην ΕΥΠ, όταν του διαμαρτυρήθηκαν οι συνδικαλιστές πως η διοίκηση στρατιωτικοποιεί την υπηρεσία (υπήρξαν τοποθετήσεις 6 στρατιωτικών στην Κύπρο, χωρίς αντικείμενο, και με τον χαρακτηρισμό “ειδικότητας” γενικών καθηκόντων). Σύμφωνα πάντα με τις πηγές μας, ο Πάνος Καμμένος απάντησε πως δεν το γνωρίζει και πως ο Ρουμπάτης δεν ήταν δική του επιλογή, και ήταν αντίθετος με την τοποθέτησή του στην ΕΥΠ. Μάλιστα, υποσχέθηκε στους συνδικαλιστές πως εάν εκλεγεί και γίνει εκ νέου υπουργός Εθνικής Άμυνας, θα αποσύρει όλους τους στρατιωτικούς από την ΕΥΠ. Επιπρόσθετα γνωρίζουμε πως οι επισημάνεις των συνδικαλιστών του ΣΥΡΙΖΑ ήταν πολύ καυστικές για τον Γιάννη Ρουμπάτη και στον οποίο δήλωσαν με έμφαση πως είναι ο χειρότερος διοικητής της ΕΥΠ που πέρασε ποτέ από την Υπηρεσία».

Από την άλλη μεριά πριν ακόμη ανακοινωθεί η σύνθεση της νέας κυβέρνησης, τα όργανα άρχισαν να χτυπούν εκκωφαντικά στο κόμμα του ιδεολογικού αχταρμά. Βουλευτές αλλά και μέλη των ΑΝΕΛ αντέδρασαν έντονα όταν διαπίστωσαν πως δεν θα είναι σε υπουργικές ή κυβερνητικές θέσεις. Αντέδρασαν η Μαρίνα Χρυσοβελώνη και η Σταυρούλα Ξουλίδου. Αντέδρασαν γιατί έμεναν στην απ΄ έξω και από ότι λέγεται ο Πρόεδρος τους είχε τάξει λαγούς με πετραχήλια!! Μα, σε αυτούς μόνο έταξε ο Πρόεδρος; Αφού το πιο εύκολο πράγμα για τον Πρόεδρο είναι να μοιράζει θέσεις στο μισό ελληνικό πληθυσμό!!

Ωστόσο, η μεγάλη αντίδραση εκδηλώθηκε από τον Νίκο Νικολόπουλο, όταν πληροφορήθηκε πως μένει για άλλη μια φορά εκτός κυβέρνησης. Θα θυμόμαστε όλοι πως, κατά τον σχηματισμό της κυβέρνησης των εκλογών του Ιανουαρίου 2015, ο Νίκος Νικολόπουλος είχε προταθεί από τον Πάνο Καμμένο προκειμένου να αναλάβει το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Αλλά το Μαξίμου αντέδρασε και ο Νίκος Νικολόπουλος έμεινε εκτός κυβερνήσεως. Ο ισχυρισμός του Μαξίμου: Είναι “ακροδεξιός”. Γιατί, λίγους μήνες πριν στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο Πατρινός Βουλευτής είχε αποκαλέσει τον Πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου π….η, και είχε αποφευχθεί διπλωματικό επεισόδιο!!

Παρά ταύτα, και μετά την επίσκεψη Νικολόπουλου στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου το πρωί της περασμένης Τρίτης, θεωρήθηκε πως είχαν αμβλυνθεί οι γωνίες στις σχέσεις ΣΥΡΙΖΑ-Νικολόπουλου. Άλλωστε, όλο αυτό το 7μηνο της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, ο Νίκος Νικολόπουλος είχε επιδείξει “άριστη” διαγωγή!! Έτσι, άστραψε και βρόντηξε μόλις πληροφορήθηκε την εκ νέου μη υπουργοποίησή του. Προφανώς θεώρησε πως προδόθηκε από τον Πάνο Καμμένο!! Και έτσι, απέστειλε καυστική επιστολή στον Πρόεδρο των ΑΝΕΛ, που μεταξύ των άλλων αναφέρει: «…Η κυβερνητική συνεργασία δεν μπορεί να γίνεται με όρους αδιαφάνειας, ούτε να μετατρέπεται σε “παιχνιδάκι σκιών” με περίεργες διαρροές προς τα μέσα ενημέρωσης, μέσω των οποίων επιχειρείται η απαξίωση προσωπικών και πολιτικών διαδρομών δεκαετιών και η σπίλωση προσωπικοτήτων, που ενώ έχουν δεχτεί τόνους λάσπης και λοιδορίας, εν τούτοις ποτέ δεν έχουν βρεθεί με “λερωμένα” χέρια και πρόσωπα…».

Βέβαια, δεν είδαμε να αντιδρά ο κ. Νικολόπουλος όταν εκ του αποτελέσματος απεδείχθη πως οι ΑΝΕΛ ουδέποτε έθεσαν “κόκκινες” γραμμές ως προαπαιτούμενο για τη δημιουργία της κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ τον Ιανουάριο του 2015. Γιατί, από τη στιγμή που διαφώνησαν στην ψήφιση του Εθνοκτόνου νομοσχεδίου για την παραχώρηση της ιθαγένειας σε αλλοδαπούς, θα έπρεπε να άρουν την εμπιστοσύνη τους προς την κυβέρνηση!! Αντ΄ αυτού για δεύτερη φορά σχηματίζουν με τον Εθνοκτόνο ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση!! Προφανώς, ουδείς τους ενημέρωσε πως: “το δις εξ αμαρτείν, ουκ ανδρός σοφού”!!

Πάντως, οι τριγμοί στους ΑΝΕΛ δεν τελείωσαν εδώ. Αμέσως μετά την ανακοίνωση της νέας κυβέρνησης και την ορκωμοσίας της, ξέσπασε νέος κυβερνητικός σάλος. Ο λόγος είναι η υπουργοποίηση του συνεπώνυμου του Πάνου Καμμένου, Βουλευτή της Β΄ Πειραιώς Δημήτρη Καμμένου. Και η αιτία, τα ρατσιστικά συνθήματα που είχε αναρτήσει κατά το παρελθόν ο Βουλευτής των ΑΝΕΛ στο twitter. Έτσι, ο Τσίπρας υπό την αφόρητη πίεση που δέχτηκε από τους “συντρόφους” του στον ΣΥΡΙΖΑ, τον παραίτησε από τις Βρυξέλλες!! Να σημειωθεί πως ο Δημήτρης Καμμένος δεν είναι τυχαίο πρόσωπο για το κόμμα της Συγγρού. Είναι εκ των συνιδρυτών των ΑΝΕΛ και έχει μερίδιο στην όποια επιτυχία του κόμματος. Από την άλλη μεριά, εκ των πραγμάτων διατυπώνεται από τον ΣΥΡΙΖΑ πως συγκυβερνά με ένα “ακροδεξιό” κόμμα!!

Κλείνοντας, να επισημάνουμε πως στο κόμμα των ΑΝΕΛ, κυρίαρχη θέση έχει μόνο η “καρέκλα” της Εξουσίας!! Ωστόσο διερωτόμαστε, πόσο “φτύσιμο” θα αντέξει ακόμη ο Πάνος από τον Αλέξη; Τον αδειάζει στις “κόκκινες” απαράβατες γραμμές της ιδρυτικής του διακήρυξης, τον αδειάζει και στην επιλογή των συνεργατών του!! Αυτή η συνεργασία της καρπαζιάς, είναι τελικά μια συνεργασία αξιομνημόνευτη!!!

Επικεφαλής “Ελλήνων Πολιτεία”
Επικοινωνία με τον συντάκτη
egerssi@otenet.gr


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]