Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Χιλιάδες ξένοι σπεύδουν να καταταγούν στον στρατό των τζιχαντιστών

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Δημοσιογράφος - Συγγραφέας - Τουρκολόγος


Πυκνώνουν όλο και περισσότερο οι εθελοντές που έρχονται να καταταγούν από πολλές χώρες στις τάξεις των Τζιχαντιστών, παρά τις τελευταίες εξελίξεις με τα αλλεπάλληλα χτυπήματα που δέχονται από πολλές πλευρές.

Σύμφωνα με αποκαλυπτικό δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας Taraf, που επικαλείται σχετική αναφορά της αμερικανικής New York Times, από την αρχή της χρονιάς μέχρι σήμερα 30.000 ξένοι εθελοντές έχουν έρθει από πολλά μέρη να καταταχτούν για να πολεμήσουν με τον στρατό του Ισλαμικού Χαλιφάτου.

Ο στρατός αυτός σήμερα έχει εθελοντές πολεμιστές από 80 χώρες, γεγονός που τον καθιστά διεθνή στρατό και συνολικά οι ξένοι μαχητές έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία. Το εντυπωσιακό είναι πως και από τις ΗΠΑ σπεύδουν κάποιοι να καταταγούν στις τάξεις των Ισλαμιστών και όπως αναφέρεται, από 100 Αμερικανούς εθελοντές την περασμένη χρονιά, ο αριθμός αυτός έχει ήδη ξεπεράσει τους 250. Αλλά και από την Βρετανία παρατηρείται ένα ρεύμα προς τους Τζιχαντιστές και όπως αναφέρεται την περασμένη χρονιά είχαν έρθει 500 εθελοντές ενώ φέτος ο αριθμός αυτός μέχρι τώρα έχει ανέβει στους 750.

Σίγουρα αυτά τα νούμερα δείχνουν και το πόσο σοβαρό είναι αυτό το θέμα και όπως αποκαλύπτουν οι έρευνες εκτός από μουσουλμάνους και πολλοί νέοι της Δύσης απογοητευμένοι από τα φθοροποιά πολιτιστικά πρότυπα που τους σερβίρουν, καθώς και από ένα ευτελισμό του δυτικού χριστιανισμού, προσελκύονται από τις επαγγελίες των ισλαμιστών μέχρι που σπεύδουν να πάνε να πολεμήσουν μαζί τους για να κερδίσουν τον …παράδεισο!

Δυστυχώς αυτό το φαινόμενο είναι άλλο ένα τραγικό επακόλουθο των αδιεξόδων που έχει δημιουργήσει ο σημερινός νεοταξικός πολιτισμός μας, αλλά και η πλήρης απουσία ενός Ορθόδοξου μηνύματος.

Πηγή ΝikosΧeiladakis


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

5 σχόλια :

  1. Άστους να πανε , Τους μαζεύει για να Τους εξαφανίσει ολους .
    Καλο κάνουν στις χώρες που φωλιάζαν τόσα φίδια . Θα ξεβρωμισουν οι γειτονιές .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολλοί απ' αυτούς που πάνε να καταταγούν στην εγκληματική αυτή οργάνωση, διότι περί τέτοιας πρόκειται, δεν πιστεύουν ούτε σε παραδείσους, ούτε σε Αλλάχ. Είναι πλιατσικολόγοι τής χειρίστης μορφής, κοινωνικά αποβράσματα, τα οποία ελπίζουν να κάνουν την τύχη των.

    Ποιος μπορεί να πιστεύει, άλλωστε, ότι απαγωγές ανθρώπων με σκοπό την απόσπαση λύτρων, φρικτά εγκλήματα, εμπόριο ναρκωτικών, γυναικών και παιδιών, συνάδουν με τις διδασκαλίες τού Κορανίου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εαν διαβάσεις το κωλο βιβλίο τους θα το πιστέψεις .
      Οταν πχ πιστεύεις οτι εμείς ειμαστε σιχαματα στα ματια του διαβολο θεού τους τοτε ολα επιτρέπονται σύμφωνα με τις διδασκαλίες τους .
      Η , οταν πιστεύεις οτι όλες οι γυναίκες που δεν φορούν κουρέλια στα μούτρα τους ειναι πουτάνες , τοτε εχεις δικαιωμα θεϊκό να τις κανεις οτι ανωμαλια γουστάρεις .
      Το Ισλάμ και η φυλλάδα του πρεπει ο πολιτισμένος κοσμος να το απαγορεύσει διοτι δημιουργεί τετοια αποβρασματα που περιγράφης .
      Δεν μιλάμε για καθαρματα , αλλα για υπανθρωπους που τα δημιουργεί ο παιδεραστης προφήτης τους και τα διποδα δεν κάνουν τίποτα άλλο παρα να θελουν να του μοιάζουν .
      Κατάλαβες Μηχαλακη ;
      Διάβασε και θα καταλάβεις τι ειναι ολοι αυτοι και γιατι πανε να σφαξουν ανεξαιρέτως φύλο , ηλικία και πιςτευω .

      Διαγραφή
    2. Εσύ έχεις ασφαλώς διαβάσει το ... "κωλο βιβλίο τους", το έχεις βαθιά μελετήσει και ξέρεις τι ακριβώς λέει. Φαίνεται ....

      Διαγραφή
    3. Γιατί εχεις αμφιβολίες ; Παράξενο σου φαίνεται να μελάτα κάποιος τα πιςτευω του εισβολέα ;
      Αλήθεια λέω , διάβασε να δεις τι πιστεύουν αυτα τα διποδα που παριστάνουν τους ανθρώπους και θα ξέρεις και συ περι τίνος πρόκειται .

      Διαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]